Ubrania ciążowe , na lato

Hej Mamusie! :baby::cherry_blossom:

Szukam modnych ubrań ciążowych na lato – zależy mi na wygodnych, ale ładnych i na czasie stylizacjach.
Macie może swoje ulubione sklepy lub marki? Chodzi mi głównie o:
-sukienki ciążowe (lekkie, przewiewne, codzienne i trochę bardziej „wyjściowe”)
- jasne spodnie lub legginsy ciążowe
modne spodenki
- coś, co jest teraz na czasie i nie wygląda typowo „ciążowo”, ale jednak wygodne na brzuszek :pregnant_person:

Z góry dziękuję za polecenia! :yellow_heart:

5 polubień

Ja lubię ubrania z H&M mają wygodne i stylowe sukienki. Fajne rzeczy znajdziesz też w Zalando

Sinsay ma aktualnie fajną ofertę sukienek na lato - ja brałam po prostu o rozmiar większe niż noszę normalnie. Typowo ciążowe ubrania mi się nie sprawdzały, bo nie miałam dużego brzuszka :slight_smile:

Ja uwielbiam shein tylko trzeba zwracać uwagę na skład materiału. Znajdziesz tam wiele dajnych stylizacji.

Komplety ciążowe w hm są super , jasne spodnie też miałam z hm takie lniane . A sukienki miałam z działu damskiego bez przeznaczenia ciążowe bo brzuszek normalnie się mieścił :wink:

Jeśli chodzi o ubrania ciążowe to spory wybór mają w hm.

Na Shein można czasem naprawdę znaleźć fajne perełki ciążowe sporo sukienek. Trzeba trochę poszperać, ale da się trafić na lekkie, przewiewne rzeczy idealne na lato i sporo ubrań, które spokojnie ponosisz też po ciąży. Na H&M też jest duży wybór

3 polubienia

Polecam Sinsay, H&M oraz można dostać dużo perełek z drugiej ręki na vinted. Okres ciąży mija, a sterta ubrań zostaje, więc myślę, że z drugiej ręki rzeczy to świetne rozwiązanie.
Pozdrawiam

1 polubienie

Na shein są fajne rzeczy. Sinsay też ma linie mama ogólnie najlepiej mi było w 3rozmiary za dużych kolarkach i bluzce oversize

1 polubienie

pro tip : kupuj w zwyklych sklepach dobre jakosciowo rzeczy w duzym rozmiarze :slight_smile:

Ja kupowałam w H&M i na Zalando udało się wyrwać fajne promocje. Co nie co znalazłam w Lumpeksie. Nie wszystko kupowalam typowo dla kobiet ciąży, bo wtedy rzeczy są droższe… dobre skladowo koszulki większe o rozmiar czy dwa były równie dobre i prezentowały się fajnie.

3 polubienia

A tak, to prawda :+1:t2: Shein ma bardzo fajne ciuszki i typowo ciążowe ale i te zwykle się nadadzą. Zamówiłam kilka sukienek, które nie były ciążowe, ale były rozciągliwe i dzięki temu ładnie opinały brzuszek :slight_smile:

Na shein można też znaleźć piękne stroje ciążowe do sesji zdjęciowej
Poniżej przykład :grin:

3 polubienia

Sinsay! Kocham ten sklep i myślę że znajdziesz tam sukienki pasujące na brzuszek :slight_smile:

2 polubienia

Ja stawiam na luźne sukienki :slight_smile: jest spory wybór wzorów i kolorów :slight_smile: są dla mnie najwygodniejsze i uniwersalne. Do klapek , trampek , adidasów , sandałków :wink: także można stworzyć wiele fajnych stylizacji

2 polubienia

Zdecydowanie się zgadzam :slight_smile:

1 polubienie

Polecam sklep Happymum – mają modne i wygodne sukienki ciążowe, także bardziej eleganckie. Fajne rzeczy znajdziesz też w H&M Mama, Zara (niektóre oversize sprawdzą się super), a legginsy i spodnie ciążowe w Bonprix. Wygodne i stylowe opcje ma też Milk & Love – wszystko z myślą o brzuszku i na czasie!

2 polubienia

Również polecam H&M . Mają jakościowo bardo dobre ubrania. Ostatnio również w sklepie Sinsay pojawiły się piękne sukienki , niekoniecznie ciążowe , ale ja będąc teraz w 8 miesiącu ciąży chodzę w nich regularnie . Jakościowo są również super .

1 polubienie

W Sinsay sukieneczki babydoll. A krótkie legginsy polecam z Tommy leggins

1 polubienie

Ooo, aleee pięknie :heart_eyes: :smiling_face:

2 polubienia