Ciąża to piękny czas w życiu każdej kobiety. Nasze ciało się wtedy zmienia, brzuszek się zaokrągla i z miesiąca na miesiąc rośnie. Pozostaje wtedy pewien problem-co z ubraniami?
Ja najbardziej lubiłam spodnie z ciążową gumką i do tego jakąś koszulkę na górę. A w wakacje moje letnie sukienki nawet pasowały na mój brzuszek.
W lecie myślę że nie ma problemu z ubiorem, zimą już gorzej bo ciężko znaleźć kurtkę która się zasunie w 9m. W pierwszej ciąży jakoś nie kupowałam specjalnych ubrań, teraz wszystko mnie gniecie, uwiera itd. Chodzę tylko w leginsach i zwykłych t-shirtach i bluzkach. Najgorzej jak czasem trzeba się ubrać bardziej elegancko, tu zaczynają się schody.
Latem to sukienki, spódniczki. A jak było zimniej to kupiłam w Lidlu leginsy ciążowe i zawijam sobie jedna parę dżinsów ciążowych;))
Ja nic ciążowego nie kupowałam.
Ja czekam na te ciepło właśnie bo mam mnóstwo sukienek a tu nie ma pogody wiec 2 pary spodni kupiłam bo w moje było się ciężko juz zmieścić
Ja się już praktycznie w nic nie mieszczę haha mam problem by wyjść do lekarza bo mam tylko kilka szmatek ,w które wchodzę,a ma końcówkę nie chce nic kupować już bo to szkoda kasy
Mazią dokładnie mam ten sam problem i dylemat zwylasza jeżeli chodzi o spodnie
No właśnie to jest to ze później nie ma co z tymi ubraniami zrobić a kupować na 2 tygodnie to bez sensu
Aneczka o tak bo co na górę jeszcze mam co włożyć,ale spodnie mnie za bardzo uciskają,a w spódnicach już wyglądam jak słoń zresztą nie pasuja mi przeważnie do góry
Mazia no ja też mam z tym problem. Więc nie wiem co to będzie dalej hehe co będę nakładać
Aneczka dobrze, że niedługo juz mamy terminy D
Dziewczyny musicie siedzieć w domu i czekać na termin jak ciuchów brak a nie ma gdzie kupić bo galerie zamknięte
Nati to tez jakies rozwiązanie.ja cala ciaze przechodziłam w krotkich sukienkach,spodenkach i spódnicach.z tym ze ja nosiłam wszystko pod brzuch bo nie potrafiłam inaczej
Doniwe oj też tak noszę pod brzuchem nie lubię tych spodni,rajstop na brzuchu strasznie mnie drażnią
A ja mam 3 pary spodni i wszystkie prawie do piersi jak nakładam ☺
Nati loo to Ty masz film spodni hahshja
Ja mam jedne,ale nie noszę bo już mnie cisną. Na początku nosiłam teraz wszystko pod brzuch bo jak coś mi się opina na brzuchu to zaraz czuje napinania macicy i boli mnie brzuch
Mazią dokładnie dobrze że już bliżej końca. Dziś ledwo w sukienkę się zmieściłam i to podejrzewam że może z górą jedna jeszcze bym się zmieściła i na tym koniec.
Mazia dokladnie,nie potrafiłam mieć tyle warst na brzuchu.wszystko mnie od razu siedziało
Aneczka ja się chyba też tylko w dwie już mieszczę,a reszta mega opięta ale na upartego można włożyć