Ubranka dla lalek

Hej dziewczyny. Od jakiegoś czasu szyję ubranka dla lalek :wink: na prośbę córki , która chciała wymienić garderobę lalki :wink:
Chciałabym pomyśleć o sprzedaży takich ubranek (prawnie wszystko dopiero bym musiała się rozeznać). Jednak zastanawiam się nad ceną. Czy kupiłybyście taki zestaw - spodnie z bluzka , bluzka i spódnica , sukienka - każdy zestaw za np. 20 zł

2 polubienia

I wiele innych tego typu zestawów.

1 polubienie

Cena zdecydowanie za mala :wink: ubranka piekne i az zaluje ze nie mam dziewczynki :wink: trzymam kciuki j powodzenia w sprzedaży spokojnie znajdziesz chetnych :slight_smile:

1 polubienie

Dziękuję :slight_smile: liczę bardziej za materiał niż robociznę bo wtedy cena faktycznie byłaby wyższa

Kupowalam jakis czas temu dla chrzesnicy ale ona znowu ubranka dla barbie i dlam 300zl za bodajrze 10 kompletow ale tez byla zachwycona :heart:

Oo rany cena zdecydowanie za mala Kochana min 80 zł , przecież to Twój czas ,materiały nawet jeśli ze skrawków , nici, prąd. Jelsi jakościowo dobre to bedzie popyt na te ubranka :heart_eyes:

Same ubranka na babyborn jakie drogie te niektóre zestawy.
Tam sobie zajrzyj jak cenowo i myślę żebyś ceny dawała podobne :slight_smile:

A ja dam radę od siebie. Nie zaniżaj cen! Jesli produkt jest fajny, to kupcy się i tak znajdą, a jednak czas na to swój poświęcasz, prąd w domu przy szyciu zużywasz, więc wyceniałabym również swój poświęcony czas.
Swoją drogą możesz wprowadzić opcję szycia ubranek ze starych ubrań po dzieciach, na zasadzie, że ktoś wysyła ci ubranka po swoim dziecku, a ty z tego tworzysz zestaw. Widziałam, że ktoś robi takie poszewki na kołdry :smiling_face:

1 polubienie

Materialy są świetnej jakości - z nich szyję ubrania dla swoich dzieci :slight_smile:

Noooo to czego chcieć więcej :smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts: cudowności Ci wyszły :slight_smile: a jak duże sa lalki ?
Moze cos w przyszłości na suwaki czy guziczki też uda sie uszyć ? :slight_smile: albo mini pościelki dla lal :slight_smile:

Co do zaniżania cen to ciężki temat. Zaoferowałam ubranka za 20 zł a dostałam pytanie czy mogę zniżyć do 15 zł ….
Wszyscy by chcieli najlepiej za darmo. Także ciężko dać dobrą cenę. A ja myślę żeby troszkę dorobić.
Uszyłam pościel - kołderka i poduszka za 50 zł a koleżanka zapytała dlaczego tak drogo :wink: materiał bawełna + welvet.

Dziękuję za podpowiedz :slight_smile:

1 polubienie

Pościele też szyję dla lalek i dla dzieci :wink:
Do tego rożki , kokony , dla lalek córeczki wszystko co tylko możliwe :joy:

Szkoda, że koleżanka chce od ciebie jeszcze taniej. Raczej powinna wspierać cię w dążeniu do celu i wspierać taki mały „biznes”
Moim zdaniem cena jest za niska jak za rękodzieło, tym bardziej, że materiał jak mówisz masz starannie dobrany i po prostu dobry. Przecież nikt nie kupuje 100 sukienek dla lalek, żeby jakoś odczuc, te np 50 złotych.
W każdym razie jak córka już będzie w takim wieku, że będzie się nimi bawić, a my nadal będziemy na forum, to chętnie dorzucę swoją cegiełkę :smiling_face:

2 polubienia

Oo masz pościele dla dzieci? :o pokazuj szybko! :smiling_face:

Hmm ludziom nie dogodzisz , ale tym się nie martw, a taka koleżanka to chyba żadna kolezanka skoro tak Ci powiedziała. Powinna pomoc udostępniać Twoje dziala a nie pitolić glupotę .

Ale piękne , duży talent :heart_eyes:

Dziękuję :heart: to bardzo miłe :slight_smile:

1 polubienie

Tak szyje :slight_smile: w tygodniu wrzucę zdjęcia bo akurat na tym telefonie nie mam zdjęć

1 polubienie

Czekam z niecierpliwości!

1 polubienie

Znajomi zawsze chcą wszystko „po znajomości”. Kiedyś powiedziałam kuzynowi , że po znajomości to on może parę dyszkę mi dorzucić :wink:

2 polubienia