W którym tygodniu urodziłyście?

Do mam po porodzie/ach
W którym tygodniu urodziłyście?

1 polubienie

W 40 tygodniu, dzień po planowanym terminie z USG

1 polubienie

Pierwszą córkę w 35 tc, ważyła 2400 :smiling_face_with_three_hearts: teraz 34 tc. nadal w dwupaku, mam nadzieję że dotrwamy do końca :pregnant_woman:t4::heart:

1 polubienie

W pierwszej ciazy 4 dni przed terminem, w drugiej mialam.wywoływany porod przez cukrzyce ciazowa

1 polubienie

Cała 4 terminowo jakoś się udało :grin:

1 polubienie

41 tydzien , porod wywolywany . Malej sie nie spieszylo . Wazyla 2970

Wow :flushed: ja w 38+2 i 37+ 5.
Waga 3110 i 3390. Podziwiam mamy, które rodzą dzieci ponad 4kg :slight_smile:

1 polubienie

@ironiczniepateyczna Kurcze zapomniałam przecinka wstawić i tygodnia dopisać i wyszło że 40 dni po terminie :rofl::rofl: miało być w 40tygodniu, dzień po planowanym terminie zamiast, w 40 dzień po planowanym terminie, :rofl::rofl: sorki

Kiedy urodziłyście Taki wątek też już był . :slight_smile:

5 polubień

39 tc , obie ciąże planowana cc

@ironiczniepateyczna a tak szczerze, czemu tyle wątków wstawiasz ? Bo wstawiasz wątki bardziej jako pytania a nie porady ? I każdy próbuje dodać coś nowego , a często się powielają :smiling_face: jeśli chodzi ci o dostanie się do testów , to chodzi o to aby być pomocnym i dawać rady i dzielić się doświadczeniem :smiling_face::smiling_face:

11 polubień

Tez to zauwazyłam , jak jest nowyy watek to założony
przez @ironiczniepateyczna :thinking:

5 polubień

Spam i bałagan przez to się robi a nie o wątki tu chodzi a o porady :slightly_smiling_face:

11 polubień

@ewelka8990 @Maja.zielonka ja tez to zauważyłam, codziennie po kilka wątków , które są też powielone albo podobne , a wystarczy tylko je odświeżyć albo zapytać pod wątkiem

1 polubienie

Pierwsza ciąża 40+4, druga planowa cesarka 39+4, pediatra twierdziła że syn to jeszcze tydzień chciał siedziec :smile:

@ironiczniepateyczna jak wspomniano już wyżej podobny wątek już istnieje. Można go odświeżyć. Od Sylwestra pojawiają się wpisy o niepotrzenie tworzonych kolejnych wątkach. Że nie o to tu chodzi. Robi się straszny spam.

Ktoś sprawdza te wątki (podziękowania dla czuwajacych Forumowiczek.:heart:). Ale czesto zanim wklei się już istniejący to część Mam odpowiada i tak mamy kolejny powielony watek o tym samym.
Dzisiaj juz kolejny.

4 polubienia

Możecie wierzyć lub nie, ale serio sprawdzałam czy jest ten wątek…

1 polubienie

No fakt robi się spam. Serio powiem wam że też nie widziałam tego wątku że już jest taki ale dobra to akurat można usprawiedliwić bo tamten jest z 2023-2024 i same nieaktywne już osoby odpisywalysmy bo to było na ,starym, forum. Więc tutaj można wybaczyć ale fakt że wstawianie wątków z jakimś tam zapytaniem średnio ma sens. Robi się spam i czasami nie wiemy co gdzie komu odpisujemy alebo dpisujemy po 3-4 razy podobnie. Faktycznie @wszyscynie tylko @ironiczniepateyczna zwracajcie na to uwagę żeby tych wątków nie powielać. My jako starsze użytkowniczki możemy też oznaczyć że są nowe odpowiedzi. Robiłyśmy już tak i w tedy wiadomo że wątek jest odświeżony i trwa dalej.

3 polubienia

@ironiczniepateyczna tutaj jest identyczny . :slight_smile: @Karcia dlatego jak każde inne wątki można odświeżyć :slight_smile:

2 polubienia

W grudniu spam był koszmarny, aż nieprzyjemnie się na forum zaglądało niestety, bo żeby znaleźć jakieś komentarze, czy wątki, na które warto odpowiadać, to serio trzeba byłoby spędzać po kilka godzin dziennie… :upside_down_face:

3 polubienia