Ja często w góry jeżdzę i polecam termy w zakopanym Chochołowskie świetne atrakcje dla dzieci
Dziewczyny może doradzicie jakieś fajne miejsce na urlop z dziećmi .
Miejsce , które ma w ofercie w obiekcie basen na podwórku i duże udogodnienia dla dzieci 🤔
Lub jakiś nocleg nad jeziorem sprawdzony tak z 1km-2 od plaży 🤔
Mąż chciałby gdzieś nad wodą , ja bym wolała aby obiekt miał basen w ofercie z uwagi na dzieci , może macie coś sprawdzonego ? 🤔
Ja mam nad jezioro 3 minuty, basen w domu, więc niestety nie znam takich wakacji :(
Mi przychodzi do głowy Energylandia
Z takich wypadów to polecam rabkoland- tam jest pełno atrakcji dla mniejszych dzieci. Energylandi już dla starszych dzieci bo wiele atrakcji jest dla dzieci powyżej pewnego wieku. Co do dłuższych wyjazdów to podobno w mikołajkach jest fajnie ale to wiem z poleceń znajomych bo osobiście nie byłam jeszcze;)
Polecam hotele z basenem super atrakcja dla dzieci.
My osobiście byliśmy w Zakopanym hotel z basenem obowiązkowo rano i wieczorem potem góry a i w jakimś dniu można odwiedzić termy tam już jest wypas dla dzieci.
Mama Heli a nad jakim jeziorem mieszkasz ? 😁
My byliśmy w energylandii rok temu i ogólnie polecam tam jechać jak jest temperatura tak z 23 stopnie max bo potem to już człowiek się męczy , chyba że jest w strefie wodnej to okej :p
Szukam wczasów bardziej na pobyt dłuższy tak z 5dni :p Jest mnóstwo ofert ale nie wiadomo gdzie szukać a termy w sumie nie tak daleko , musiałabym poszukać info
Skoro chcesz nad jeziorem to będzie mi ciężko ci doradzić ogólnie w górach masz super bo są termy np i wiele hoteli ma w ofercie dużo udogodnień dla dzieci natomiast fajne noclegi są także w Wiśle i warto zobaczyć to miasto :) ja tutaj ode mnie to kojarzę tylko jezioro Czorsztynie i tam warto się udać ale od Ciebie będzie pewnie daleko piękne malownicze wszędzie blisko nawet na nogach
może Hotel Gołębiewski
Anna ale bardziej kierunek góry czy morze?
polecam morze. Dziecko jest zafascynowane widokiem "tak duzej wody" ;)
My również bardziej morze jak byliśmy z córka jak miała 3 miesięce całe dnie prze sypiała tak jej pasowal klimacik
MamaRóża tam zupełnie inne powietrze także pewnie dlatego klimat jej służył:)
tylko jak traficie na niepogodę nad morzem to klapa
Ja właśnie się zastanawiam nad wyjazdem nad morze ale tez różnie z ta pogoda bywa
Byliśmy już nad morzem i chcemy raczej zwiedzać miejsca , w których nas jeszcze nie było :D
I znalazłam , miejscowość Sielpia , ośrodek Cztery pory roku , czy może któraś z was o nim słyszała ?
Ośrodek jest zamknięty , są domki .
Ogromny zamkowy plac zabaw , wodny plac zabaw dla dzieci , boisko , hamaki , ławki , miejsce na ognisko , resta itd. Ośrodek zamknięty , w pobliżu jezioro i centrum więc wydaje się całkiem ciekawie
Moja znajoma była w tej Sielpii bardzo polecala
ja o tym nie słyszałam
Ja tez nie słyszałam o tym
Ja nie znam tej miejscowości, ale kiedyś już mi się obiła o uszy, że ktoś był i opinie były pozytywne.
Moje siostry wpadły ostatnio na pomysł, by jechać pociągiem do Gdańska, zjeść rybkę, pochodzić nad brzegiem morze i z powrotem do domu;p taki spontan:p