Wakacje nad morzem- polecane miejsca i miasta do zwiedzenia

Hej :)

Wybieramy się z rodzinką na wakacje nad morze , najchętniej miejscowości między Władysławowem a Gdańskiem. Proszę polećcie  jakieś fajne miejsce na nocleg ale tez na wycieczkę aby zwiedzić jakieś fajne atrakcje dla dzieciaków :) 

Szczerze przyznam , że rzadko jeździmy nad morze. Moje dzieci wolą jezioro ;) także mam luz ;) jeżeli już to jeździmy do Mielna bo tam mieszka mój tato. Rok temu byliśmy w Świnoujściu i dzieci były zadowolone. Często chodzimy na te „psie” plaże. Wbrew pozorom są czystsze a psy nie załatwiają tam swoich potrzeb. Po prostu mogą tam przebywać 

Mieszkam w gdansku i , w brzeznie masz plaże dodatkowo plac zabaw bezpłatny na plaży  . Niedaleko jest tez większy taki plac zabaw z dmuchancami itp . Musisz chyba najlepiej przeglądać booking i sprawdzać co się tam ostalo z noclegow . Dodatkowo ostatnio nam w gdansku otworzyli majaland . Centrum ecs w gdansku zwiedzanie plus mega tani a ciekawy plac zabaw w środku :) . Atrakcji jest mega duzo �

Majaland robi wrażenie tam musimy się wybrać koniecznie :) już sobie zapisałam ten punkt :)

Ja właśnie wygrałam bilety do majaland do Warszawy, muszę koniecznie się tam wybrać:p

wow gdzie był taki fajny konkurs ?

właśnie też szukam czegoś na wyjazd nad morze żeby było blisko morza ale też sporo atrakcji dla małego dziecka

Jak patrzyłam to jest sporo, wszystko zależy od ceny, czym fajniej tym cena wyższa 

Gdańsk to duże miasto, więc tam atrakcji nie brakuje. We Władysławowie jest już znacznie spokojniej, ale też znajdą się miejsca do odwiedzenia z dzieckiem na przykład latarnia czy labirynt. 

MamaEm  ,dawaj znać jak wrażenie z wygranej :) 

NA fb był konkurs, 

no oczywiście, że super miejsce, mała się wybawiła. Trochę podobne do Mandorii koło Łodzi, w zasadzie bardzo podobne atrakcje, tylko tutaj w Majalandzie był też teatrzyk z Mają i Guciem. i na dwordze wodne atrakcje, ale było tak gorąco, że nie byliśmy na dworze;p Polecam jak macie okazję;)

Jeszcze mała za malutka na takie atrakcje;) zaczekamy i będziemy jeździć tam gdzie padły propozycje wyjazdów 

Annka no dla dziecka poniżej 80 cm to chyba tylko plac zabaw czy piłki więc lepiej do jakiegoś figloraju. 

Ojej Pszczółka Maja  ,baja z  mojego dzieciństwa :)))

No to super Wam się udało z tą nagrodą:) 

MamaSłoneczka oj tak, bo do wawy mamy jakies 150 km pewnie sami z siebie byśmy sie nie wybrali, a takto była okazja;P

Pewno,  była okazja to  szkoda było jej nie wykorzystać 🌸🤩

Fajnie, że się udał wypad ;)

Dokładnie jak jest szansa to trzeba ją wykorzystać:)