Wczoraj bukiet kwiatów dostałyśmy z córką :)
Ja z kolei z córką pojechałam do dziadków i przejeżdżałam kolo kwiaciarni i też wzięłam czerwone różyczki w doniczce z sercem z balona od wnuczki dla nich ;)
Wczoraj bukiet kwiatów dostałyśmy z córką :)
Ja z kolei z córką pojechałam do dziadków i przejeżdżałam kolo kwiaciarni i też wzięłam czerwone różyczki w doniczce z sercem z balona od wnuczki dla nich ;)
Drogie mamy, czy świętujecie walentynki? Traktujecie je jako okazję na wspólne wyjście z partnerem? My oczywiście życzymy Wam dużo miłości zarówno w walentynki, jak i przez cały rok :)
U nas niestety świętowanie musimy przełożyć na jutro, bo mąż dzisiaj w pracy. 🫤
Ja nie świętuje walentynek.
My dziś na HO świętowaliśmy. Cały dzień spotkania. Mąż mi kupił śledzie:) bo lubię.
My w tym roku wybraliśmy się do restauracji na kolację dzięki temu że ciocia się zaoferowała zostać z córką na ten czas. Ogólnie raczej nie szalejemy jakoś z obchodami tego dnia, ponieważ uważam że jeśli się kogoś kocha to nie tylko na pokaz w Walentynki ale przez cały rok.
Nigdy nie świętujemy walentynek ;) jakoś tak nie przywiązujemy do tego wagi :)
Mama Słoneczka Wspaniale!
Martynasz99 Każdy dzień jest dobry na świętowanie :)
Karoliga Rozumiemy! :)
Gosiałek Super, że mąż Cię dobrze zna! :)
My w tym roku chorowaliśmy także Walentynki były w domu
Paula mam nadzieję , że już jesteście zdrowi. U nas niestety też choroby się zaczęły.
Oj niestety nie, ale już widzę polepszenie więc mam nadzieję że zbliżamy się ku końcowi.
Lada dzień będzie Dzień Kobiet , ten dzień jest trochę bez sensu bo o kobietę dba się cały rok,a nie raz w roku. Walentynki to poniosła chwila dla zakochanych , ale u nas taka podniosła, że kwiaty w zupełności wystarczyły bez uniesień miłosnych w łóżku , hehehheh ;)
Mama Słoneczka ja Zawsze mężowi przypominam żeby mi żadnych prezentów nie robił na dzień kobiet. Jak ma mi coś dać to niech to będzie niespodzianka w jakiś inny dzień. I tak czasem mnie zaskakuje. Przyjeżdża z pracy i przeważnie dostaje perfumy ;) i to jest bardzo miłe , wtedy naprawdę czuje , że to prawdziwy prezent. Taki niewymuszony. No ale moja córką oczywiście zawsze na coś czeka. Tego nauczyło ją przedszkole / szkoła. Co roku dziewczynki dostają jakieś prezenty. I przez to myślą , że tak ma być. Skoro jest tak w szkole to i w domu musi coś dostać.
MojeM, ja bym się cieszyła jak córka by dostała od taty kwiaty w takie dni ,że jwst ważna dla niego, oczywiście codziennie się bawią bo jest mała ale z wiekiem to jest ważne i będzie miała przykład jak ja faceci mają traktować:)
Mama słoneczka nasze chłopy i tak co roku tak robią , że mąż daje np: czekoladki córce a syn daje mi ;) chodzi mi o jakieś rzeczowe prezenty. biżuteria itp.
Często dzień kobiet to huczne święto gdzie kobiety dostają jakieś wartościowe prezenty. Ja tego nie potrzebuję. Wolę właśnie to dostać „z zaskoczenia„. Kwiatek czy czekoladki to taki symbol.
u nas w domu kwiatki, torcik zjedzony razem z dzieciakami i wszyscy zadowoleni
Jeśli chodzi o dzień kobiet to u nas też zazwyczaj są to jakieś kwiatki i córka też bardzo czeka na swojego kwiatuszka od tatusia.
Forum dla rodziców to miejsce, w którym rodzice dzielą się swoim doświadczeniem. Wejdź na polskie forum rodziców, poszukaj informacji ważnych dla Ciebie i odpowiadaj na pytania zadawane przez innych. Forum rodziców to kompendium wiedzy i miejsce, w którym można poplotkować. Znajdziesz to radu związane z ciążą i porodem oraz wychowaniem, pielęgnacją i dietą. Jesteś rodzicem malucha? Forum rodziców to miejsce dla Ciebie. Na Forum dla rodziców w zakładce małe dziecko znajdziesz cenne informację i wskazówki. To miejsce, w którym możesz publikować i dzielić się wiedzą oraz zadawać pytania i korzystać z umieszczonych wcześniej porad innych rodziców. Forum dla rodziców Canpol babies to bezpieczna strefa, w której każde opublikowane pytanie dotyczące rodzicielstwa jest na miejscu.
Forum dla mam to miejsce, gdzie możesz porozmawiać z innymi mamami na tematy związane z macierzyństwem. Rejestrując się na forum dla mam, możesz uczestniczyć w rozmowach i dyskusjach, zadawać pytania bardziej doświadczonym mamom i samej radzić bazując na własnej wiedzy. Fora dla mam to miejsca, gdzie spotykają się również kobiety, które planują ciąże. Forum dla przyszłych mam, skupia kobiety, które same nie mają doświadczenia, ale chcą się dowiedzieć jak najwięcej na temat rodzicielstwa. Dzięki obecności na forum dla przyszłych mam zdobywają wiadomości z pierwszej ręki od kobiet, które same właśnie zaszły w ciąże lub urodziły. Na Forum mam Canpol babies możesz wybrać interesująca Cię kategorię, śledzić konwersację, włączyć się do rozmowy w każdym momencie i zadawać pytania na ważne dla Ciebie tematy. Spodziewasz się dziecka, odwiedź kategorię ciąża i poród, karmisz piersią, wyszukaj interesująca Cię sekcje. Forum mam to miejsce dla rodziców maluchów i starszych dzieci, którzy szukają rad na temat pielęgnacji, rozwoju i wychowania, chcą podzielić się sprawdzonymi przepisami lub metodami na wprowadzenie nowości do menu dziecka, pisząc w zakładce dieta lub po prostu porozmawiać odwiedzając strefę ploteczki. Rodzicielstwo to temat, który Cię interesuje? Fora dla mam skupiają osoby o podobnych zainteresowaniach. Zajrzyj do nas, zdobywaj informację i wymieniaj się poglądami. Na Forum dla mam możesz dzielić się wiedzą i wygrywać nagrody. Najbardziej aktywne i pomocne mamy mają szansę na udział w comiesięcznych testach produktów Canpol babies.