Wesołych Świąt 2025!

Drogie mamy, z okazji Świąt Bożego Narodzenia życzymy Wam dużo zdrowia i szczęścia :two_hearts: Niech wspólny czas z najbliższymi będzie dla Was źródłem radości i spokoju, a nadchodzący rok przyniesie możliwość spełnienia marzeń :gift: :heart:

Wesołych Świąt i szczęśliwego Nowego Roku! :evergreen_tree:
Redakcja Canpol Babies :two_hearts:

11 polubień

Rowniez zycze wesołych świąt dla wszystkich;) dużo spokoju, miłości, wymarzonych prezentow i prosze nie zalowac sobie jedzonka hihi :gift::gift::gift::christmas_tree:

Dziekuje za piekne zyczenia :blue_heart:
Zycze calej @CanpolBabies_Redakcja spokojnych, rodzinnych Swiat pelnych ciepla i radosci oraz szczesliwego Nowego Roku. Niech kazdy dzien przynosi satysfakcje, usmiech i duzo dobrej energii :sparkles::christmas_tree:

Dziękujemy @CanpolBabies_Redakcja i chciałam również życzyć całej redakcji i wam kochane dziewczyny, w tym roku dołączyłam do forum i dzięki wam miło spedzam tu z wami czas :smiling_face_with_three_hearts: mam nadzieję że kolejny rok bedzie równie piękny :blush: życzę wam spokojnych , radosnych świąt Bożego Narodzenia, Błogosławieństwa Bożego, wspaniałych przeżyć z waszymi maluszkami , smacznego śledzika i nie zapomnijcie o kevinie :smile::evergreen_tree::evergreen_tree:

Dziękujemy :smiling_face_with_three_hearts: i również życzę dla wszystkich Zdrowych Spokojnych Świąt

A ja każdej z nas oraz naszej kochanej @CanpolBabies_Redakcja zyczę po prostu takich Świąt jakie sobie wymarzyliśmy :smiling_face_with_three_hearts: niech ten czas będzie taki jakiego potrzebujemy 🩷

1 polubienie

Wesołych świąt i wszystkiego najlepszego w Nowym Roku!!!

Dziękujemy za piękne życzenia całej redakcji :christmas_tree:
Odpoczywajcie i wracajcie do nas pełni energii oraz nowych pomysłów na tak świetne produkty jak dotychczas :heart:

Przy okazji chciałabym życzyć wszystkim forumowym mamusiom wszystkiego dobrego, dużo spokoju i wielu radosnych chwil z najbliższymi :hugs:

Wesołych Świąt dla @CanpolBabies_Redakcja i wszystkich forumowym mam :heart:

Dziękujemy :smiling_face::christmas_tree:
I również życzę Wszystkim Zdrowych i Spokojnych Świat :christmas_tree:

Dziękuję :blue_heart:
Życzę calej @CanpolBabies_Redakcja oraz Wszytkim forumowym Mamusiom spokojnych, zdrowych Świąt :christmas_tree:. Niech to będzie czas dla najbliższych, na luzie. Zatrzymajmy się wszyscy na chwilę, niech to będzie piekny czas :heart:

Wszystkiego dobrego dużo zdrówka ! Kochane mamy i cudowną redakcji

Zarówno redakcji jak i wszystkim mamom życzę w te Święta przede wszystkim spokoju, wyrozumiałości oraz dużo zdrowia, szczęścia i miłości :evergreen_tree::evergreen_tree:

Dziękuję Redakcjo :white_heart::snowflake::christmas_tree: Wam również spokojnych Świąt w kręgu najbliższych osób :green_heart::snowflake::christmas_tree:

Mamy Wam również życzę dużo zdrówka, przespanych nocek , dużo pokarmu dla maleństw, wsparcia od partnerów / mężów, zero chorób dla Waszych dzieci oraz przede wszystkim SPOKOJU :hugs::hugs:

Mamusie , przyszle mamusie oraz Redakcjo :heart:
Zycze wam samych usmiechow i radosnych chwil.
Zeby kazde drobne niepowodzenie ZAWSZE wynagradzał usmiech bąbelka !
Przedewszystkim zdrowych i rodzinnych swiąt :heart:
Bogatego Mikołaja/Gwiazdora/Dziadka Mroza/Gwiazdki/Aniolka ! W co kolwiek wierza wasze dzieci niech bedą zafowolone prezentow :heart::muscle::santa:
I niezmiennie bede powtarzac jak mantre ! ŻYCZĘ WAM UPRAGNIONEGO SNIEGU :snowflake::snowflake::snowflake::snowflake::snowflake:
aaa i zeby jedzonko poszlo w … mleczarnie :see_no_evil::rofl:

Droga Redakcjo @CanpolBabies_Redakcja dziękuję w imieniu swoim i mojej małej rodzinki za piękne życzenia :heart: Wam również pragnę złożyć najserdeczniejsze życzenia, spokojnych i radosnych Świąt, a w nadchodzącym Nowym Roku jeszcze większego rozwoju i jeszcze więcej genialnych pomysłów :heart_eyes::star_struck:

Drogie forumowe Mamy - Wesołych, spokojnych, spędzonych w rodzinnym gronie Świąt. Takich bez pośpiechu i z dobrym jedzonkiem :slight_smile:
Oby Wasze maluchy i partnerzy byli wyrozumiali, więcej chwil na ciepłą kawusie :grinning:
A w nadchodzącym Nowym Roku samych wspaniałości i spełnienia marzeń :heart:

1 polubienie

Dziękuję @CanpolBabies_Redakcja i wzajemnie dla Was zdrowia, odpoczynku i spokoju w rodzinnym gronie :smiling_face_with_three_hearts:

Dla Was drogie mamuśki również wszystkiego co najlepsze na te święta :heart:

1 polubienie

Dziękujemy pięknie @CanpolBabies_Redakcja za życzenia świąteczne! :heart_eyes::christmas_tree::star_struck: 🩵

Chciałabym od siebie życzyć Redakcji oraz Wspaniałej Ekipie Mam - zdrowych, pięknych, wesołych Świąt Bożego Narodzenia, spędzonych w gronie najbliższych w ciepłej, rodzinnej atmosferze! :christmas_tree: :santa:t2: :blush::kissing_heart: Wielu pięknych chwil, dużo zdrówka, ślicznych prezentów od Bogatego Mikołaja i spełnienia wszystkich marzeń! :santa:t2: :christmas_tree::kissing_closed_eyes: Pociechy z Waszych Maleństw zarówno tych które są już z Wami jak i tych które nosicie jesczcze pod serduszkiem :smiling_face_with_three_hearts:

Pięknych Świąt! :christmas_tree::christmas_tree:🩵

3 polubienia

Dziękujemy za życzenia :heart_eyes: :heart:

Bardzo dziękujemy :heart_eyes: :smiling_face_with_three_hearts: :sparkling_heart: