Włosy jak siano – co polecacie?

Oo ale u was ciepło, i nawet słońce widać :sweat_smile: ja nie wiem kiedy u nas ostatni raz świeciło , ciągle mgła :see_no_evil: i dzisiaj już samochody są białe

W piątek 10 stopni … no wiosna :roll_eyes: po co ja rosliny chowalam na zimowanie do piwnicy to nie wiem … dzisiaj tez raniutko byl lekki przymrozek a pozniej caly dzien słoneczko :woman_shrugging:

Ja jestem ciekawa czy ta zima do nas przyjdzie , chociaż w styczniu lub lutym czy będzie taka słaba jak lato w tym roku bo nieraz to i w kwietniu potrafił śnieg spaść, pamiętam jak robiliśmy zdjęcia z koszyczkiem w śniegu :speak_no_evil: ale w nocy jednak są przymrozki

W ogole ta pogoda to jaki zart … tak jak mowisz lato bylo tragiczne …teraz zamiast 4 por roku sa 2 , wiosna i jesien …

1 polubienie

No serio, klimat strasznie się zmienia, a słońca to nie ma cały czas , nie pamiętam żeby tak było…cały czas szaro , mokro , ponuro . Aż się odechciewa cokolwiek planować

Mi to pasuje :smiley: nie muszę kupować ciążowej kurtki na mrozy ahhah

Zawsze sa plusy i minusy :rofl: tylko kurna gdzie ten snieg do lepienia balwanow ? :see_no_evil: mnie to denenerwuje , ze strasza sniezycami a pozniej sie czlowiek rozczarowuje . A jednak snieg w swieta przynosi magie , moja mloda jest jeszcze za mala ale mam taki apel do pogody : oddajcie dziocion sanki ! :rofl:

@asiam1 przyłączam się. Tu chodzi o dzieci i o ich dobro :rofl::rofl: ja kupiłam to jabłuszko do zjeżdżania i co raz użyl. Śnieg śnieg śnieg gdzie jesteś ? :rofl::rofl:

1 polubienie

@asiam1 @Karcia No właśnie co chwilę widzę „zima stulecia” a bym się ucieszyła gdyby jednak tyle śniegu spadło . U nas za tydzień ma być -8 stopni to chociaż mróz sprawi wrażenie , że będzie biało :laughing: ale na jabłku nie da się pozjeżdżać :see_no_evil:

Upaly stulecia , zimy stylecia . Ja cos przestaje im wierzyc :rofl: a jak bedzie mroz to na jabłuszku z gorki pojdzie na szronie :muscle::rofl:

1 polubienie

A jak serio spadnie tyle śniegu , to każdy będzie zaskoczony bo im już nikt nie wierzy :rofl: no w sumie, dałoby rade z górki :smile: teraz to tak się ten klimat zmienia , że we wrześniu w Turcji nawet była brzydka pogoda

to prawda, klimat się zmienia, i pogody są po prostu dziwne,…

Pomogło ci na rozstępy ten olej ? Ja szukam czegoś na roztepy które już powstały po ciąży ,

Hej a dziś w rossku jest promka 1 plus 1 na szampony i odżywki onlybio hair cycling
Polecacie ?

Ja nie używałam, więc się nie wypowiem

Tak :wink: odżywka w spray jest świetna i przepięknie pachnie, zwykła odżywka też mi się sprawdziła.

Ja nie, jedyne co to dla mnie te odżywki przepięknie pachną, ale działania u mnie nie zauważyłam żadnego :face_with_peeking_eye:

Ja korzystałam z onlybio, ale nie z tych konkretnie. Więc nie wiem jak te się sprawdzą, ale te z których korzystałam były w porządku.

1 polubienie

U mnie dobrze na rozstępy już powstałe sprawdził się BioOil, dobrze nawilżał skórę i naprawdę fajnie redukował to co było. Nie zniknęły całkowicie oczywiście, raczej to wszystko działa na zasadzie rozjaśniania i delikatnego wypełniania.

Niedawno zrobiłam temat o rozstępach, dużo poleceń tam padło :slight_smile:
Rozstępy po ciąży

1 polubienie