Oo ale u was ciepło, i nawet słońce widać
ja nie wiem kiedy u nas ostatni raz świeciło , ciągle mgła
i dzisiaj już samochody są białe
W piątek 10 stopni … no wiosna
po co ja rosliny chowalam na zimowanie do piwnicy to nie wiem … dzisiaj tez raniutko byl lekki przymrozek a pozniej caly dzien słoneczko ![]()
Ja jestem ciekawa czy ta zima do nas przyjdzie , chociaż w styczniu lub lutym czy będzie taka słaba jak lato w tym roku bo nieraz to i w kwietniu potrafił śnieg spaść, pamiętam jak robiliśmy zdjęcia z koszyczkiem w śniegu
ale w nocy jednak są przymrozki
W ogole ta pogoda to jaki zart … tak jak mowisz lato bylo tragiczne …teraz zamiast 4 por roku sa 2 , wiosna i jesien …
No serio, klimat strasznie się zmienia, a słońca to nie ma cały czas , nie pamiętam żeby tak było…cały czas szaro , mokro , ponuro . Aż się odechciewa cokolwiek planować
Mi to pasuje
nie muszę kupować ciążowej kurtki na mrozy ahhah
Zawsze sa plusy i minusy
tylko kurna gdzie ten snieg do lepienia balwanow ?
mnie to denenerwuje , ze strasza sniezycami a pozniej sie czlowiek rozczarowuje . A jednak snieg w swieta przynosi magie , moja mloda jest jeszcze za mala ale mam taki apel do pogody : oddajcie dziocion sanki ! ![]()
@asiam1 przyłączam się. Tu chodzi o dzieci i o ich dobro ![]()
ja kupiłam to jabłuszko do zjeżdżania i co raz użyl. Śnieg śnieg śnieg gdzie jesteś ? ![]()
![]()
@asiam1 @Karcia No właśnie co chwilę widzę „zima stulecia” a bym się ucieszyła gdyby jednak tyle śniegu spadło . U nas za tydzień ma być -8 stopni to chociaż mróz sprawi wrażenie , że będzie biało
ale na jabłku nie da się pozjeżdżać ![]()
Upaly stulecia , zimy stylecia . Ja cos przestaje im wierzyc
a jak bedzie mroz to na jabłuszku z gorki pojdzie na szronie ![]()
![]()
A jak serio spadnie tyle śniegu , to każdy będzie zaskoczony bo im już nikt nie wierzy
no w sumie, dałoby rade z górki
teraz to tak się ten klimat zmienia , że we wrześniu w Turcji nawet była brzydka pogoda
to prawda, klimat się zmienia, i pogody są po prostu dziwne,…
Pomogło ci na rozstępy ten olej ? Ja szukam czegoś na roztepy które już powstały po ciąży ,
Hej a dziś w rossku jest promka 1 plus 1 na szampony i odżywki onlybio hair cycling
Polecacie ?
Ja nie używałam, więc się nie wypowiem
Tak
odżywka w spray jest świetna i przepięknie pachnie, zwykła odżywka też mi się sprawdziła.
Ja nie, jedyne co to dla mnie te odżywki przepięknie pachną, ale działania u mnie nie zauważyłam żadnego ![]()
Ja korzystałam z onlybio, ale nie z tych konkretnie. Więc nie wiem jak te się sprawdzą, ale te z których korzystałam były w porządku.
U mnie dobrze na rozstępy już powstałe sprawdził się BioOil, dobrze nawilżał skórę i naprawdę fajnie redukował to co było. Nie zniknęły całkowicie oczywiście, raczej to wszystko działa na zasadzie rozjaśniania i delikatnego wypełniania.
Niedawno zrobiłam temat o rozstępach, dużo poleceń tam padło ![]()
Rozstępy po ciąży