Wszystkiego najlepszego dla wszystkich mam

5 polubień

Wszystkiego najlepszego !!!

2 polubienia

Dzięki :blush::blush::blush:

Mama zawsze bedzie mamą nawet jak dziecko bedzie miało 60 lat :pleading_face::pleading_face::pleading_face::pleading_face::white_heart:

3 polubienia

Wszystkiego najlepszego :bouquet::smiling_face_with_three_hearts::gift:

2 polubienia

Sto lat, sto lat :birthday: :grinning:

2 polubienia

Wszystkiwgo xo najlepsze dla Nas Drogie Mamy :heart:

3 polubienia

Wszystkiegi najlepszego babeczki :grin:

2 polubienia

Wszystkiego najlepszego kochane mamusie :smiling_face_with_three_hearts: pamiętajmy że wszystkie jesteśmy wyjątkowe :smiling_face_with_three_hearts:

1 polubienie

ja jeszcze przed porodem, ale mój mąż już mi złożył życzenia i powiedział że to taki rok zerowy :smiley: wszystkiego najlepszego <3

1 polubienie

Wszystkiego najlepszego dla wszystkich mam :grin::grin:

1 polubienie

Wszystkiego Najlepszego kochane dla was :sparkling_heart: jednoczesnie dziękuję Wam za wszystkie rady :sparkling_heart: jesteście nie zastąpione :sparkling_heart:

1 polubienie

Wszystkiego co najpiękniejsze dla każdej z Nas - Mam :smiling_face_with_three_hearts::heart::bouquet::star_struck::partying_face:

1 polubienie

Wszystkiego najlepszego :pleading_face:🩷 ja jestem cieple kluchy i zawsze takie dni mnie wzruszaja :face_with_hand_over_mouth:

1 polubienie

Hahhaha najlepszego mamusie jesteście najlepsze !

Mnie też :wink: dzisiaj prawie cały czas chce mi się płakać bo synowi chyba zaczęły zęby wychodzić i on sie drze a mi go mega szkoda i próbuje na wszystkie sposohy mu choć troszkę ulżyć a to proste nie jest bo ma 2.5 m-ca a większość specyfików jest od 3-go miesiąca. Dobrze że córce w tym samym czasie nie wychodzą bo jakby razem zaczeli to chyba bym zwariowała :face_holding_back_tears:

Sproboj zmoczyc kawalek pieluchy i nawin na palec- przynosi chwilowa ulge :slight_smile: Moj synek ma 5 miesiecy, jedynki wychodzily mu 1.5miesiaca… i to dwie naraz. Lacze sie z Toba w bolu​:heart:

1 polubienie

Oooo to wcześnie mu wychodzą …. Biedulek. A gryzaki z lodówki nie pomagaja?

1 polubienie

Kurcze to faktycznie masz urwanie głowy :frowning: a i nie pocieszę , lepiej nie bedzie :face_with_peeking_eye::face_with_peeking_eye::hugs: ale to wiesz juz :blush::wink:

1 polubienie

Gryzaki czy smoczek z lodówki, masowanie dziąsełek, żel to wszystko na małą chwilkę :woman_facepalming: na noc musiałam dać mu pedicetamol bo chyba by nie zasnął wcale :face_holding_back_tears:

1 polubienie

Oj wiem wiem tym bardziej że jeszcze ząbkowanie przed córcią

1 polubienie