Wygrane w konkursach🌸 KONTYNUACJA

U nas też właśnie ładnie zaakceptował i mam nadzieję, że będzie wymiana :stuck_out_tongue: nawet te butelki z Canpola są ładniejsze :laughing:

Też głosuje codziennie,ale nie wiem czy się udaje bo mam czasem komunikat że głos oddany.

Chyba nie jestem w temacie o co chodzi z konkursami i jak oddać głos ?

Trzeba kliknąć w ten link i tam jest na dole zagłosuj :slight_smile:

I co to daje i komu?

Zbiera się punkty i takie są nagrody.

I tym razem bierze udział @magdap_96 i jej pomagamy . I tu jest osobny wątek do tego .

3 polubienia

Aaaa i co miesiąc innej mamie się pomaga wygrać?

1 polubienie

Jesli bierze udzial to tak :wink:

Dopiero drugiej mamie pomagamy :slight_smile:

1 polubienie

To ja walczę w tym miesiącu w konkursie :grin: nie jest łatwo, w tym miesiacu mam mocnych rywali :smiling_face_with_tear:

Podrzucam linka jeszcze raz i razem z moim synkiem Szymusiem dziękujemy pięknie za głosy :kissing_heart:

1 polubienie

Kurcze ja codziennie wchodzę i mam ten napis dziękujemy zapraszamy ponownie, nawet jak się zaloguję :roll_eyes:

1 polubienie

A próbowałaś z innej przeglądarki?

Mi się udało zagłosować :smiley:

1 polubienie

To prawda , te 30 zl wyglada slabo przy innych nagrodach , ale kolezanka mowila , nie wiem ile w tym prawdy , ze jak ktos sie uprze to moze pozbierac te rabaty miesiac w miesiac (bo zazwyczaj bija sie tylko o te 2 miejsca pierwsze ) i za te bony sobie odebrac chuste … wiadomo , ze troche by to trwalo , ale jesli faktycznie bony mozna laczyc to ciekawie
Chociaz widzialam , ze w tym miesiacy naprawde duzo zaangazowanych osob bierze udzial
@magdap_96 oczywiscie zaglosowane !
Ja musze sie logowac codziennie , ale przez konto google to tylko 1 klik

1 polubienie

No nie wiem mnie takie coś nie zachęca

Dokładnie mam ten sam problem

Mam to samo odczucie , bardzo zniechęcające . Powinno też być że jedna osoba może dodać zdjęcie

1 polubienie

Też jestem tego samego zdania, wtedy ludzie by tak nie kombinowali

Ja dzisiaj nie mogę oddać głosu … nawet jak się zalogowałam. Spróbuję jeszcze później

Mam tylko google na telefonie. Ale wrzucę mężowi na kompa do zakładek, może tam się uda :smiling_face: