U nas też właśnie ładnie zaakceptował i mam nadzieję, że będzie wymiana
nawet te butelki z Canpola są ładniejsze ![]()
Też głosuje codziennie,ale nie wiem czy się udaje bo mam czasem komunikat że głos oddany.
Chyba nie jestem w temacie o co chodzi z konkursami i jak oddać głos ?
I co to daje i komu?
Zbiera się punkty i takie są nagrody.
I tym razem bierze udział @magdap_96 i jej pomagamy . I tu jest osobny wątek do tego .
Aaaa i co miesiąc innej mamie się pomaga wygrać?
Jesli bierze udzial to tak ![]()
Dopiero drugiej mamie pomagamy ![]()
To ja walczę w tym miesiącu w konkursie
nie jest łatwo, w tym miesiacu mam mocnych rywali ![]()
Podrzucam linka jeszcze raz i razem z moim synkiem Szymusiem dziękujemy pięknie za głosy ![]()
Kurcze ja codziennie wchodzę i mam ten napis dziękujemy zapraszamy ponownie, nawet jak się zaloguję ![]()
A próbowałaś z innej przeglądarki?
Mi się udało zagłosować ![]()
To prawda , te 30 zl wyglada slabo przy innych nagrodach , ale kolezanka mowila , nie wiem ile w tym prawdy , ze jak ktos sie uprze to moze pozbierac te rabaty miesiac w miesiac (bo zazwyczaj bija sie tylko o te 2 miejsca pierwsze ) i za te bony sobie odebrac chuste … wiadomo , ze troche by to trwalo , ale jesli faktycznie bony mozna laczyc to ciekawie
Chociaz widzialam , ze w tym miesiacy naprawde duzo zaangazowanych osob bierze udzial
@magdap_96 oczywiscie zaglosowane !
Ja musze sie logowac codziennie , ale przez konto google to tylko 1 klik
No nie wiem mnie takie coś nie zachęca
Dokładnie mam ten sam problem
Mam to samo odczucie , bardzo zniechęcające . Powinno też być że jedna osoba może dodać zdjęcie
Też jestem tego samego zdania, wtedy ludzie by tak nie kombinowali
Ja dzisiaj nie mogę oddać głosu … nawet jak się zalogowałam. Spróbuję jeszcze później
Mam tylko google na telefonie. Ale wrzucę mężowi na kompa do zakładek, może tam się uda ![]()