Konkursy na linki 🔗

A tu proponuję wklejać linki do głosowania może będzie większa szansa że każdy kliknie , co zwiększy szanse na wygraną Będzie myślę też bardziej porządek , bo mój tel nie ogarniał i nie znajdowałam linku

2 polubienia

@magdap_96

1 polubienie

Wydaje mi się ze kontynuacja wątku o wygranych wystarczy.
Ale to moje zdanie :slightly_smiling_face:

1 polubienie

Ja już oddałam właśnie głos :smiling_face:

1 polubienie

Może i tak , to jak będzie wygodniej . Myślałam po prostu że może będzie przejrzyściej :smiling_face:

1 polubienie

Ja również oddałam swój głos 🩵

1 polubienie

Zobaczymy :slightly_smiling_face:.Przyjmie się i ten wątek to będzie :slightly_smiling_face:

1 polubienie

@Mama.kacperka :heart:
@Magdallenka0897 @Garfilldek dziękuję :heart:

2 polubienia

@magdap_96 zagłosowane :smiling_face_with_three_hearts::heart:

1 polubienie

Też głos oddany :blush: :blush::blush::blush:

Głos oddany :slight_smile: trzymam kciuki

1 polubienie

Kliknięte :slight_smile: z tego co widzę to w tym konkursie można oddawać głos każdego dnia na nowo? To faktycznie taki osobny post może być ułatwieniem, bo nie trzeba codziennie wklejać linka na nowo w ogólnym temacie konkursowym, tutaj link ciągle jest na górze i dobrze widoczny :slight_smile:

1 polubienie

Taaak dokładnie, można codziennie :smiling_face_with_three_hearts: i co miesiąc może ktoś inny z nas brać udział :heart:

1 polubienie

Dziekuję za głosy kochane :heart:

1 polubienie

Kolejny głos oddany :heart: ale @magdap_96 widzę że w tym miesiącu ciężko ,

1 polubienie

@magdap_96 zaglosowane kochana :smiling_face_with_three_hearts: walczymy z tobą :smiling_face_with_three_hearts:

1 polubienie

Walczymy do końca , jeszcze dużo czasu :cherry_blossom:

1 polubienie

Oj ciężko cieżko w wątku konkursowym pisałam, że podejrzane nabijanie głosów jest trzech pierwszych zdjęć :confused: jak kogoś satysfakcjonuje nieuczciwa wygrana to niestety alw walczę zobqczymy co przyniesie czas :smiling_face:
A Wam bardzo dziękuję, że walczycie ze mną :heart: ta grupa to coś więcej niż zwykłe forum :smiling_face_with_three_hearts:

1 polubienie

To trochę słabe , że ktoś z 3 kont wstawia zdjęcia i to moralnie przechodzi tam :confused:

1 polubienie

Nawet nie trzeba z 3 kont, pisałam do nich to napisali, że każdy może dodać ile chce zdjęć.

1 polubienie