Konkursy na linki 🔗

Ale , że też tym ludziom się tak chce , masakra

1 polubienie

Jak nie tym razem , to może drugi raz spróbujesz :cherry_blossom::blush:

@magdap_96 zaglosowane 🩷

1 polubienie

Ja również oddałam głos :two_hearts:

1 polubienie

Również głos oddany :two_hearts::cherry_blossom:

@magdap_96 kurczę ale ciężko w tym miesiącu jest ;/

1 polubienie

Dziękuję pięknie, oj ciężko bardzo. Mąż siedział dziś i próbował ogarnąć jak oni to robią z tymi głosami. Ktoś musi się znać na programowaniu ostatnio doszło prawie 50 glosow w niecałe 15 min więc to jak robot bo system nie nadążał aktualizować.

Słabo, że pozwalają na oszustwo.

2 polubienia

Masakra, jak ludzie potrafią oszukiwać żeby coś wygrać . Głosujemy dalej może się uda.

1 polubienie

@magdap_96 nie poddawaj się może jeszcze się uda​:blush: a jak nie to wstaw nastepnhm razem i będziemy próbować jeszcze raz :blush:

1 polubienie

@magdap_96 głos oddany :smiling_face:

1 polubienie

Dokładnie , mam nadzieję że od przyszłego miesiąca będzie mniej chętnych i komuś z forum się uda :cherry_blossom:

1 polubienie

Teraz widzieli , że nie dali rady na koniec to już od początku kombinują

1 polubienie

Dokładnie ja akurat chustę mam więc udziału brać nie będę ale chętnie będę głosować na inne dziewczyny które wezmą udział :blush:

1 polubienie

I chyba dobrze jak byście dziewczyny się umówiły która kolejna bierze udział , bo to chyba tylko na jedną osobę można głosować , chociaż nie wiem . Bo ja tylko na jedną zawsze oddaje chyba że @magdap_96 bierzesz udział w kolejnym miesiącu

1 polubienie

Ja rezerwuje lipiec :raising_hand_woman:t4:

1 polubienie

Zaraz noworodka będziesz chciała ? :wink: bo nie wiem czy dobrze kojarzę koniec lipca masz ?

To może jednak zarezerwuje sierpień lub wrzesień , chociaż w sumie ciekawe czy tak długo będzie trwał ten konkurs . Tak dokładnie Lipiec :slight_smile: więc w lipcu nie zdążyłabym nawet :sweat_smile: ahhh nie myślę w tej ciąży :see_no_evil:

1 polubienie

To jest kwiecień , maj, czerwiec, wpisywać się dziewczyny :smile:

3 polubienia

Tak będzie najlepiej :speak_no_evil: co będziemy zawsze głosować na jedną z forum :smiling_face:

2 polubienia

No właśnie :sweat_smile::sweat_smile: chyba że chcesz swoje zdj z brzuszkiem wstawić , :sweat_smile::rofl: