Ale , że też tym ludziom się tak chce , masakra
Jak nie tym razem , to może drugi raz spróbujesz ![]()
![]()
@magdap_96 zaglosowane 🩷
Ja również oddałam głos ![]()
Również głos oddany ![]()
![]()
@magdap_96 kurczę ale ciężko w tym miesiącu jest ;/
Dziękuję pięknie, oj ciężko bardzo. Mąż siedział dziś i próbował ogarnąć jak oni to robią z tymi głosami. Ktoś musi się znać na programowaniu ostatnio doszło prawie 50 glosow w niecałe 15 min więc to jak robot bo system nie nadążał aktualizować.
Słabo, że pozwalają na oszustwo.
Masakra, jak ludzie potrafią oszukiwać żeby coś wygrać . Głosujemy dalej może się uda.
@magdap_96 nie poddawaj się może jeszcze się uda:blush: a jak nie to wstaw nastepnhm razem i będziemy próbować jeszcze raz ![]()
@magdap_96 głos oddany ![]()
Dokładnie , mam nadzieję że od przyszłego miesiąca będzie mniej chętnych i komuś z forum się uda ![]()
Teraz widzieli , że nie dali rady na koniec to już od początku kombinują
Dokładnie ja akurat chustę mam więc udziału brać nie będę ale chętnie będę głosować na inne dziewczyny które wezmą udział ![]()
I chyba dobrze jak byście dziewczyny się umówiły która kolejna bierze udział , bo to chyba tylko na jedną osobę można głosować , chociaż nie wiem . Bo ja tylko na jedną zawsze oddaje chyba że @magdap_96 bierzesz udział w kolejnym miesiącu
Ja rezerwuje lipiec ![]()
Zaraz noworodka będziesz chciała ?
bo nie wiem czy dobrze kojarzę koniec lipca masz ?
To może jednak zarezerwuje sierpień lub wrzesień , chociaż w sumie ciekawe czy tak długo będzie trwał ten konkurs . Tak dokładnie Lipiec
więc w lipcu nie zdążyłabym nawet
ahhh nie myślę w tej ciąży ![]()
To jest kwiecień , maj, czerwiec, wpisywać się dziewczyny ![]()
Tak będzie najlepiej
co będziemy zawsze głosować na jedną z forum ![]()
No właśnie ![]()
chyba że chcesz swoje zdj z brzuszkiem wstawić , ![]()
![]()