Konkursy na linki 🔗

Haha nie nie, a Ty nie chcesz chusty ? Czy już masz ?

1 polubienie

Hahah a może wymyśla kiedyś konkurs dla mam z brzuszkiem :smile: też fajnie by było jak by kazali ciekawie wymalować brzuch i najciekawsze zdjęcie wygrywa :rofl:
Widziałam czesto malują na brzuchach oczy nos i usta i tworzą jakieś filmiki :smile:

2 polubienia

Albo loading w trakcie :laughing:

1 polubienie

Nie poddaje się :grin: chociaż nie powiem ciężko jest walczyć z robotem :rofl: i raczej sie tym razem nie uda.

Jeśli nikt nie będzie chętny to spróbuję w przyszłym miesiącu :grin: chuste chciałam wygrać na nasze piersze wspólne wakacje :smiling_face_with_three_hearts: bo czasami niby wygodniej w chuście niż ze spacerówka się pchać.

2 polubienia

Ja akurat nie chce :laughing:

@magda nie ma co się poddawać, trochę nas tutaj jest i jak każdego dnia będziemy głosować to może się uda.

1 polubienie

Dokładnie może się uda spokojnie trzeba być dobrej myśli albo wyslij prośbę o lajki na instagramie dodatkowo jak to wiele osób robi ja już trzy prośby miałam :rofl:

1 polubienie

Albo na Facebooku też widziałam różne grupy like za like :blush:

Zaglosowane :smiling_face_with_three_hearts: jeszcze trochę i może uda się przegonić :smiling_face_with_three_hearts:

1 polubienie

Też dziś już głos oddany :smile:

Dzisiaj kolejny głos oddany @magdap_96 dzisiaj z innej przeglądarki :slight_smile:

1 polubienie

Dziekuję pięknie :smiling_face_with_three_hearts:

Polecam przeglądarkę Brave bardzo fajna i bezpieczna, polecam nie tylko do konkursu ale też do korzystania na codzień.

1 polubienie

Oo nigdy nie słyszałam o tej przeglądarce, i widziałaś , jesteś na 3 miejscu i tylko 2 punkty brakują do pierwszego ! :star_struck::star_struck:

1 polubienie

Oddany głos kochana oby ci się udało :smiling_face_with_three_hearts:

1 polubienie

Ooo no proszę , mówiłam że jest szansa . A ja dopiero jutro mogę oddać głos .

Jest już pierwsze miejsce :clap: :star_struck::smiling_face_with_three_hearts:

2 polubienia

Tak :smiling_face_with_three_hearts: właśnie oddawałam głosy z męża telefonów :smiling_face_with_three_hearts:

2 polubienia

@magdap_96 głos oddany ! I jest pierwsze miejsce oby tak było do końca :smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts:

Zrobione :slight_smile:
Pozwolę wstawić sobie link znowu, bo mi się nie chce scrollowac do góry xD

3 polubienia

U mnie dzisiaj o dziwo zagłosowane bez problemu :wink: