Czy macie do polecenia jakąś stronę do wywoływania zdjęć? Do tej pory korzystałam z empiku, ale ostatnio słabe jakościowo przyszły te zdjęcia
Na allegro sa spoko tam kuouje pakiety bo wywoluje bardzo duzo zdjec
zawsze od uwolnij kolory (maja tez swoja strone) spoko jakosc i cena ![]()
Ja wywołuje w Rossmanie ale chyba mają średnia jakość
Od zawsze wywołuje w colorland wykupuje te pakiety po 300 szt
Ja wywołuje w uwolnij kolory jestem zadowolona
Też tam wywołuje , i byłam zadowolona zawsze nigdy jeszcze nie sprawdzałam u innych firm
Ja zawsze zamawiałam na Empik foto i byłam zadowolona
Zamawiając kalendarze zawsze wywołuje w uwolnij kolory
Też od 6 lat tam zamawiam zawsze co roku tradycyjnie kalendarz dla babci i dziadka . I przy okazji wywołuje tam zdj zawsze byłam zadowolona
Mi się nie podoba w Rossmanie że to tak długo schodzi, łatwiej jest mi zamówić przez internet niż czekać przy tej maszynie aż się wszystko wydrukuje
Wiesz to może ja po prostu słabe zdjęcia robię ![]()
To muszę zobaczyć te dwie strony, ale do 300 to mi jeszcze sporo będzie brakować ![]()
Ja też zamawiałam zdjęcia na Empik około 4 miesiące temu i było okej
Ja też wywołuję w Uwolnij Kolory i jestem bardzo zadowolona, fajna jakość i szybka realizacja ![]()
Ooo dobrze wiedzieć ,że tę stronkę polecicie :))
Musze w końcu większą ilość zdjęć podrukować i miec w albumie ,żeby z czasem móc usiąść i powspominać , a nie pyk pyk palcem na telefonie
Nie ma to jak wywołane zdj ![]()
Fajnie stworzyc album ze zdjec… i miec go pod reka zawsze kiedy orzyjdzie ochota na wspomnienia…
Ja też zawsze zamawiam na Empik. Myślę też, że nie ma co się zrażać po jednym razie, w którym coś się nie spodobało
ja raz też dostałam troszkę słabszej jakości, całe szczęście jak akurat wywoływałam małą ilość, ale następnym razem przyszły już dobre ![]()
A to nie można reklamować jak jest słaba jakość wywołania ?
Teraz czytam, że rzeczywiście można, ale mi to wgl do głowy nie przyszło, będę wiedziała na przyszłość