Zabawy urodzinowe dla dzieci 4 10 lat

Cześć dziewczyny. Wkrótce wyprawiam córce urodziny, które odbędą się w domu. Będą dzieci w przedziale wiekowym 4 - 10 lat. I myślę nad zabawami dla nich. Chce kupić np. kręgle i rozstawić je w domu. Chodzi mi o takie zwykłe , plastikowe , ostatnio chyba w action widziałam. Mam też grę twister , myślę o grze - kto najszybciej dojdzie z jednego miejsca w drugie trzymając na łyżce piłeczkę. Co jeszcze ? Macie może pomysły ?

A może zamek dmuchany? Dzieciaki mają wtedy frajdę na maksa, a Ty masz chwilę spokoju, bo potrafią się tam bawić naprawdę długo . Do tego można dorzucić malowanie buziek nawet proste wzorki, motylki, kotki, serduszka . Fajnie też sprawdzają się bańki mydlane

1 polubienie

Moja siostra zrobiła zabawę w poszukiwane skarbów , ale była zabawa ! Narysowała mapę gdzie schowany jest skarb ale żeby zdobyć wszystkie jej elementy dzieci musiały rozwiązywać zagadki które naprowadzały na miejsce ukrycia kolejnego elementu mapy .skarbem może być np Piniata dla wszystkich :wink:

Ooo, super pomysł :smiling_face:

jeśli masz podwórko własne to może jakiś zamek dmuchany

ooo tez super pomysł synek był na takich ur , wszystkie dzieci były zachwycone :wink:

Fajnie jak jest zabawa która angażuje wszystkie dzieci

My mieliśmy zamek dmuchany , w tym roku chcemy zrobić ur w bawialni dla dzieci

2 polubienia

Ooo też super pomysł :slight_smile:

Dzieci na pewno będą zadowolone, pinata też jest super

tak racja piniata teraz robi furorę na urodzinkach :wink:

Tak u nas też synek zawsze zadowolny ze swoich zdobyczy z piniaty

1 polubienie

To faktycznie super zabawa a do tego sporo poświęconego czasu :wink: aż tyle niestety nie posiadam :joy:

Raczej nie będę inwestowała w taki zamek :wink: kwota to 650 zł (orientowałam się) dzieci będzie 5 , także za te pieniążki wolę kupić córce coś przydatnego :slight_smile: ogólnie za urodziny w np. sali zabaw zapłaciłabym 800 zł to już bym się skłaniała ku tej opcji .

Zamek dmuchany to koszt 650 zł a Zamiar tego wolałabym kupić córce porządny prezent :wink: lub wyprawić urodziny w sali zabaw. Tutaj raczej chodzi o niskobudżetowe urodziny :wink: dlatego szukam czegoś co sama zorganizuje :slight_smile:

To może ta pniata, malowanie buziek, jakieś zawody z drobnymi upominkami.

Też w tym roku myślę nad jakąś salą zabaw , będę w 7 mc ciąży i to jest też zawsze czas największych upałów w sierpniu może być mi ciężej to rozważam taką opcję

1 polubienie

A te gotowe eksperymenty do robienia baniek mydlanych ? To nie są drogie rzeczy

Wczoraj kupowałam takie koraliki dla przedszkolaków żeby były do robienia bransoletek

Sala zabaw to świetny pomysł, dzieci będą miały frajdę, a Ty będziesz mogła odpocząć w chłodniejszym miejscu.

1 polubienie