Ja kupuję na promocjach 6+6 gratis. Ładuje tyle ile się na wózek zmieści
chociaż ostatnio biedronka wprowadziła limity na kartę więc trzeba zwracać uwagę
W Lidlu kupowałam te i mi smakowały
To dała ichniejsze. W biedrze kupowałam Polaris ale w jednych i drugich pogorszyła się jakość butelek l, dosłownie zgniatają się w rękach
To zależy od imprezy. Na taneczną z alkoholem dziecka bym nie zabrała. Ze względu na swoją wygodę i jego bezpieczeństwo. Na spotkanie rodzinne - komunia, chrzest, urodziny - poszłabym już z dzidzią ![]()
Ja lubię tą mocno gazowaną
🩵
Ja tylko nie gazowaną ![]()
nienawidzę wgl gazowanej, piję taką może raz na pół roku ![]()
Ja nie przełknę gazowanej wody , od lat tylko niegazowana. Ale na przykład coli czy tam pepsi się napiję i nie przeszkadza mi gaz.
Dla mnie ta gazowana mogłaby nie istnieć
a jak już czasem się napiję to mam wrażenie że oczami mi te bąble chcą wyjść ![]()
![]()
![]()
![]()
No to ja tak samo, ale odkąd piję dużo wody to już mi tak nie smakują gazowe słodkie napoje @Mamii a myślałam , że to tylko ja tak mam
ja nie wiem jak niektórzy mogą całą butelkę wypić naraz, ja bym wybuchła ![]()
No mnie odrazu brzuch boli jak za dużo gazowanego wypije. Ale rzadko pije jakąś colę czy coś. I dlatego też piwa nie lubię .
Ja ogólnie nie pijam gazowanych napojów ani wody. Czasem do obiadu takiego jak pizza czy kebab to chętnie cole wypije ale to rzadko ma miejsce
za to mój mąż pije na potęgę colę
To mój też pije dużo coli ale go potem brzuch boli . A ja nie pamiętam kiedy piłam
Ja zawsze wybieram średnio ![]()
O niee, całą butelkę gazowanego to niewykonalne u mnie
jak gdzieś sporadyczne szklankę wypije to juz mi wystarczy na pół roku czy dłużej ![]()
![]()
No to się dobrze rozumiemy ![]()
Ja na wszystkie imprezy okolicznościowe biorę dzieci
wiadomo że ta impreza jest zupełnie inna ale myślę że już pewien etap się zakończył i po prostu trzeba zaakceptować nowy standard imprez
jeśli mamy wesele to też nie zbieramy się o 19 tylko zostajemy dłużej
zawsze też dzielimy się z mężem opieka żeby każdy mógł zjeść spokojniej ![]()
Ja muszę mieć mocny gaz xd
A coca colę pijesz ?
W ciąży nie. Nie pamiętam kiedy piłam , piję tylko wodę
Ja pije ![]()
![]()
uwielbiam taka zimna
Ja od czasu do czasu też piłam cole w ciąży