Zabieranie dzieci na imprezy okolicznościowe -tak czy nie?

Ja kupuję na promocjach 6+6 gratis. Ładuje tyle ile się na wózek zmieści :joy: chociaż ostatnio biedronka wprowadziła limity na kartę więc trzeba zwracać uwagę

W Lidlu kupowałam te i mi smakowały

To dała ichniejsze. W biedrze kupowałam Polaris ale w jednych i drugich pogorszyła się jakość butelek l, dosłownie zgniatają się w rękach

To zależy od imprezy. Na taneczną z alkoholem dziecka bym nie zabrała. Ze względu na swoją wygodę i jego bezpieczeństwo. Na spotkanie rodzinne - komunia, chrzest, urodziny - poszłabym już z dzidzią :slight_smile:

Ja lubię tą mocno gazowaną :smiling_face:🩵

Ja tylko nie gazowaną :face_with_peeking_eye::face_with_peeking_eye: nienawidzę wgl gazowanej, piję taką może raz na pół roku :smiley:

Ja nie przełknę gazowanej wody , od lat tylko niegazowana. Ale na przykład coli czy tam pepsi się napiję i nie przeszkadza mi gaz.

Dla mnie ta gazowana mogłaby nie istnieć :sweat_smile: a jak już czasem się napiję to mam wrażenie że oczami mi te bąble chcą wyjść :stuck_out_tongue_winking_eye::joy::joy::face_with_peeking_eye:

No to ja tak samo, ale odkąd piję dużo wody to już mi tak nie smakują gazowe słodkie napoje @Mamii a myślałam , że to tylko ja tak mam :face_with_peeking_eye: ja nie wiem jak niektórzy mogą całą butelkę wypić naraz, ja bym wybuchła :face_with_peeking_eye:

No mnie odrazu brzuch boli jak za dużo gazowanego wypije. Ale rzadko pije jakąś colę czy coś. I dlatego też piwa nie lubię .

Ja ogólnie nie pijam gazowanych napojów ani wody. Czasem do obiadu takiego jak pizza czy kebab to chętnie cole wypije ale to rzadko ma miejsce :upside_down_face: za to mój mąż pije na potęgę colę

To mój też pije dużo coli ale go potem brzuch boli . A ja nie pamiętam kiedy piłam

Ja zawsze wybieram średnio :rofl:

O niee, całą butelkę gazowanego to niewykonalne u mnie :sweat_smile: jak gdzieś sporadyczne szklankę wypije to juz mi wystarczy na pół roku czy dłużej :stuck_out_tongue_winking_eye::sweat_smile:

No to się dobrze rozumiemy :smiley:

Ja na wszystkie imprezy okolicznościowe biorę dzieci :smiling_face: wiadomo że ta impreza jest zupełnie inna ale myślę że już pewien etap się zakończył i po prostu trzeba zaakceptować nowy standard imprez :joy: jeśli mamy wesele to też nie zbieramy się o 19 tylko zostajemy dłużej :grin: zawsze też dzielimy się z mężem opieka żeby każdy mógł zjeść spokojniej :smiling_face:

1 polubienie

Ja muszę mieć mocny gaz xd

A coca colę pijesz ?

W ciąży nie. Nie pamiętam kiedy piłam , piję tylko wodę

1 polubienie

Ja pije :see_no_evil::see_no_evil::see_no_evil: uwielbiam taka zimna

Ja od czasu do czasu też piłam cole w ciąży