Zakupy Temu

Zamawiam z temu i z SHEIN. Zawsze przychodzi to co zamówiłam. Nigdy nie było problemu z dostawą czy np. uszkodzonym towarem.  Najważniejsze to czytać opinie. Mój mąż ma często promocje jakieś kupony na temu , ja nigdy ;)  

Cześć Mamusie, 

Robicie zakupy na Temu ? Cokolwiek wpisuje w wyszukiwarce to wyświetlają się oferty z Temu. Czasami kusie zeby cos zamowic ale mam watpiwosci. Czy macie coś z tego sklepu ? Jakie macie doświadczenia z tym sklepem? 

1 polubienie

Tak zamawiam i też nie mam problemów z zamówieniami z temu , raz zabrakło jednej rzeczy w paczce to zwrócili mi pieniądze bez problemu 

Ja zamawiam i nigdy nie mam problemu. Nawet małemu czapkę i komin zamówiłam i przyszły dobre jakościowo niczym nie różniące się od ,, tutejszych,,. W zeszłym miesiącu zamawiałam balony na ściankę dla taty, niby mówią że dziadostwo a ja pompowalam je w środę a impreza była w sobotę i dalej były super. Nie włożyli jednej rzeczy i zwrócili mi pieniądze. 

Macie tam taką opcję po zamówieniu,, wyrównanie ceny,, i czasami okazuje się że kilka dni po zamówienia produkt jest tańszy i w tedy zwracają różnice na konto temu to niby kilka groszy ale ja już odbierałam z tego 7 zł. 

Co najlepsze koleżanka zamawia od kogoś na Facebooku podkład do twarzy taki z gabeczka za 70 zł, patrzę a tam na temu to samo w tym samym opakowaniu za uwaga 8.50, zamówiłam i przyszlo to samo co ona zamawia już więcej od tej dziewczyny nie kupi. Wiem że niektórzy mogą się bać używać takich rzeczy ale tak naprawdę kupując w sklepach nie wiemy do końca z kad to pochodzi 

Od jakiegoś czasu robię zakupy na Temu i do tej pory byłam zadowolona. Jeśli chodzi o ubrania to trzeba uważać bo z różnych materiałów są robione, więc trzeba doczytywać co i jak. 

Ja też zamawiałam już kilka razy z Temu i jeszcze nigdy nie miałam problemu z zamówieniami, zawsze przychodzi wszystko zgodnie z opisem. Tylko trzeba sprawdzać dokładnie np. wymiary, bo coś na zdjęciu może się wydawać duże, a w rzeczywistości być jakąś miniaturką. :) 

Karoliga super te balony wyglądają. Fajna dekoracja. Ja też lubię takie gadżety kupować na temu i SHEIN. Tańsze a jakościowo są ok. Jak mnóstwo innych rzeczy na ich stronach. 

Ooo woow  Karoliga, super pomysł :)

Choć powiem, że też miałam balony z tym konfetti w środku wielkości 50 groszy - NIE POLECAM PRZY MAŁYCH DZIECIACH   -  balon pękł zaczęłam zbierać i córka wzięła do buzi,  potem się tym mi dławiła i nie mogłam jej tego z gardła wyjąć, miałam już jechać na sor z nią bo wiecie plastik lekki , lepki przykleił się głęboko ona się dławi, ja jej palce do gardła żeby zwymiotowała i nic ,  z 20 min  utrwało  zanim zwymiotowała mi to  z gęsta śliną  :( :( :( :( :( :(

tez zamówiłam balony na sylwestra , jakieś zabawki dla córki,  tata córki ględził  że dziadostwo rakotwórcze z Chin zamawiam , ale czego teraz nie ma z Chin...

Polecam Temu jak najbardziej  - mozez tez zobaczyc na foty jak ktos dodaje , i bardziej sobie zobrazować dany przedmiot :)

Jeśli któraś znajdzie suoer bransoletkę czy naszyjnik to chętnie zobaczę,  bo jestem na kupnie , na wiosnę dodatku do kiecki ;) 

Zamawiałam tam wiele razy, rzeczy przychodzą zgodnie z opisem. Raz mi nie przyszła paczka, ale założyłam spór i zaraz miałam zwrot pieniędzy na koncie. Niektóre rzeczy są naprawdę fajne a niektóre to widać że takie badziewne ale ceny są naprawdę korzystne.

Mama Słoneczka- jejku, straszna historia! Dobrze, że wszystko się szczęśliwie skończyło, ale to prawda, trzeba dokładnie zwracać uwagę jeśli coś ma być dla dzieci. 

ja kupuje sporo rzeczy z temu wszystko przychodzi na czas w razie jak nie pasuje to odsyłam i kasa wraca na konto 

Ja często też zamawiam, i jak coś jest pęknięte to zwracają kasę i nawet nie trzeba odsyłać produktów. 

Ja czasami coś kupuję, ceny są o wiele lepsze niż w Polsce.

Ja robię często zakupy na temu i jestem do tej pory zadowolona, jak ciśniesz niebrakujące to zwracam i dostaje kasę na konto

Ja polecam serdecznie! Kupuje mase rzeczy, od czesci zamiennych do laktatora po lampki solarne- wszystko sie super sprawdza :grin:

Ja również :slight_smile: zdecydowanie warto

Nieraz da się kupić w dobrych cenach i jakości .

1 polubienie

Ja dużo zamawiam, jak się nie podoba to odsylam

1 polubienie

Zamawiałam kilka razy. Warto przeczytać sobie opinie dotyczące produktu - chociaż wiadomo gusta są różne:) Jeżeli chodzi o ubrania to jakość dla mnie słaba ale pierdoły (balony, wstążki, dekoracje) moim zdaniem na prawdę fajna sprawa. Trzeba zamówić z wyprzedzeniem bo może iść trochę dłużej. Zamawiałam sporo rzeczy na baby shower i niedługo będę zamawiać na roczek synka bo byłam bardzo zadowolona z efektu końcowego.

1 polubienie

Ja na temu też zamawiałam raczej jakieś pierdoły, naklejki czy jakieś drewniane zabawki, albo dla kota jakieś akcesoria. Zamówiłam też automatyczny dozownik do mydła, który robi pianę i zrobił furorę, musiałam każdej koleżance w pracy później zamówić bo im się też podobał.
Z ubrań to raczej słaba jakość i odsyłam jak cos.
Ale za to na shein moja siostra zamówiła sobie sukienkę za 20 zł z kuponami i na weselu zrobiła taki szal, że każdy się pytał gdzie kupiła i nie wiedziała co ma powiedzieć :face_with_peeking_eye: