Zasady obowiązujące na forum

Drogie Mamy, informujemy, że komentarze przygotowane przy użyciu narzędzi takich jak chat GPT nie będą uwzględniane w naszych konkursach.

Forum zostało stworzone z myślą o wymianie doświadczeń. Zależy nam na autentycznych, osobistych wypowiedziach, dlatego prosimy o samodzielne pisanie komentarzy. To właśnie Wasze prawdziwe historie budują wyjątkową atmosferę tej społeczności.

Dziękujemy za zrozumienie
Redakcja Canpol Babies

23 polubienia

Dobrze, że o tym napisaliście :heart: najważniejsza jest autentyczność i prawdziwe doświadczenia mamusiek :grinning:

4 polubienia

Słuszna uwaga :slight_smile: no niestety chat gpt zawładnął światem, ale czy to dobrze no niestety niekoniecznie:/
Podobno już powstają aplikacje, które będą badać co jest SI. Czasem mi się mignęło kopiuj wklej z czata wlasnie

Autentyczność :heart: Tego Nam trzeba.

Szkoda, że nawet w tak fajnym miejscu wkrada sie ten chat.

1 polubienie

Pieknie :heart_hands::heart_hands::heart_hands: dziękuję jako mama nawet nie umiejąca posługiwać się takimi wynalazkami :face_with_peeking_eye:

1 polubienie

Jestem za. Wiadomo że można coś z czata skopiować bo czasami są tam bardzo interesujące odpowiedzi ale można wtedy zrobić screen i wiemy że to czat. Ja nie wiem nawet jak się tym posługiwać :face_with_peeking_eye::face_with_peeking_eye: więc nie wiem też jak wyglądają odpowiedzi typowo z niego ale widocznie ktoś sporo korzysta sporo redakcja zwróciła na to uwagę.

Super wiadomość :heart: bardzo się cieszę

1 polubienie

Świetnie że o tym napisaliście :revolving_hearts::smiling_face:

Ooo genialna wiadomość mega fajnie !

Super że to napisaliście :smiling_face_with_three_hearts: bardzo zniechęcało pisanie , jak widać tyle komentarzy z chatu pisane :smiling_face:

1 polubienie

Super, bardzo dobrze , zupełnie inaczej czyta się autentyczne odpowiedzi niż te wygenerowane przez czat :clap::ok_hand:

Słuszna uwaga, miło że został poruszony ten temat, teraz ciężko o autentyczność w sieci :heart_hands::smiling_face:

Autentyczność i prawdziwe doświadczenia :heart:

Całkowicie się zgadzam :bangbang:🩵 Niestety mamy takie czasy, że na każdym kroku trzeba uważać, dlatego bycie sobą ma tak ważne znaczenie. :pensive::tipping_hand_woman:t3:

Bardzo sie ciesze , ze wyszla od redakcji taka oficjalna informacja . Niestety AI przejmuje caly realny .
@Kalusia161 pieknie napisane ! Wiec powtorze :smiling_face_with_three_hearts: Autentycznosc , tego nam trzeba

2 polubienia

Dokładnie 🩵 prawdziwe historie, odpowiedzi prosto z serca i osobistych doświadczeń, czyli to co sprawia, że chce się być częścią tej społeczności :smiling_face_with_three_hearts:

Rzeczywiście niestety niektóre odpowiedzi co jakiś czas zauważy się, że są “podejrzanie” napisane, ale to te osoby które to robią wiedzą o tym najlepiej, że nie udzielają szczerych, własnych odpowiedzi…

Dziękujemy Redakcjo za to, że doceniacie te Mamy, które naprawdę poświęcają swój czas i szczerze dzielą się swoimi doświadczeniami :heart_eyes:

Popieram tę decyzję :heart:
To właśnie szczere, osobiste historie i prawdziwe doświadczenia Mam tworzą wartość tego miejsca. Każda z nas ma swoją unikalną perspektywę i to ona buduje tę wyjątkową społeczność. Dziękuję za dbanie o autentyczność forum :heart:

Każdy ma być soba i to najważniejsze :slight_smile:

Super że Redakcja zwraca na to uwagę :slight_smile:
Tutaj liczą się wypowiedzi doświadczonych mam, a nie doświadczonego czata Gpt.
Mi nawet nie przyszło przez myśl aby wypowiadać się generując gotową odpowiedź.

1 polubienie