Witajcie dziewczyny. Ostatnio odwiedziłam Rossman i widziałam, że na pólkach jest sporo tak zwanych zeli stymulujących. Do tej pory używaliśmy z meżem jedynie zeli nawilzajacych ale kręci mnie aby spróbować czegoś nowego ;)
Zastanawiam sie nad
durex play 2 in 1
unimilem czerwonym
i durex insense
Próbowałyscie?
Próbuj po to to jest :)
My nie używamy bo że tak powiem ilość mojej wydzieliny jest aż nad to :P natomiast po pologu używaliśmy Feminum. Nawilżający no i tyle. Nie oczekiwaliśmy nic więcej. Ale chyba musisz sama spróbować. Każde lubi co innego.
Ja od siebie polecę żel intymny od your kaya, dostępny w rossman, cena w promocji do zaakceptowania;)
Z wymienionych testowaliśmy może 2, ale nie sprawdziły się u nas zbytmio :)
Chyba najlepiej właśnie kupić i sprawdzić samemu, najlepiej właśnie jeszcze upolować na promocji :)
Najlepiej samemu się przekonać. W Rossman często są różne promocje.
Tak i jest tam ogromny wybor
Każdy lubi coś innego poczekaj na promocję w Rossmanie i próbujcie
Oj nie znam się. Ale zastanawiałam się truskawkowy pachnie truskawką :p
My nie używany żadnego żelu więc nie pomogę ;)
Dokładnie, każdemu pasuje coś innego. Najlepiej samemu sprawdzić :)
Hmm. Tego zelu akurat w sklepie nie widzialam Gdzie to możńa dostać?
Przyznam, że ja też nie próbowałam takich żeli i w sumie jestem zdziwiona, że tak naprawdę mało z nas próbowało takich rzeczy.
My próbowaliśmy, ale ja mam zaraz infekcję od takich rzeczy :(
Stymulujących to nie używałam, ale te z Rossmana nawilżające mi nie pasowały dużo lepsze są z Feminum więc podejrzewam że te stymulujące też by mi się nie sprawdziły.
Czyli rozumiem, ze jest to trochę większa wersja durex intense?
Dziś byłam w rossman po pieluchy a dział dziecko jest zaraz za "działem dla dorosłych" i widziałam, że jest dużo na promocji.
taaak tez to widzialam
Ja kiedyś próbowałam prezerwatyw w wypustkami. Miały niby zwiększyć doznania a czułam się jakby partner miał kaktusa zamiast wiadomo czego :D to był pierwszy i ostatni raz. Do żeli innych niż nawilżające podchodzę sceptycznie. Nie wiem czy jest mi potrzebny efekt chłodzenia tam na dole, a efekt rozgrzewający kojarzy mi się z infekcjami intymnymi później. Więc w tym temacie stawiam na klasykę :)
oj te wypustki to masz rację, są nieprzyjemne mieliśmy je kiedyś i tragedia ..
My próbowaliśmy trzech rodzajów z wypustkami i tylko jedne nam pasują. Durexy różowe z narysowanymi ustami, bardzo fajne i te wypustki odczuwalne, ale nie jako kłujące :) Kłujące były Durex Intense dla nas, no okropne.