Zestaw testowy do wygrania w październiku 2018 roku

Super zestaw, nawet nie widziałam go wcześniej.

Drogie Mamy,

już jest nowy zestaw do wygrania i przetestowania w kolejnym miesiącu. Mamy nadzieję, że Wam się spodoba :slight_smile:

Pozdrawiamy,
zespół mam z Canpolu

Świetny zestaw! :slight_smile:

To nasze nowości :smiley:

PS. Obserwujcie nasz fanpage na Facebooku w październiku. Szykujemy kolejne niespodzianki z naszymi nowościami :slight_smile:

Zestaw z kotkiem z pewnością zachwyci każdego maluszka i jego mamę.

SUper zestaw :slight_smile: I jak znalazł dla Nas, bo zaczynamy rozszerzać dietę :wink:

Super zestaw! Śliczny! Ma pewno maluch chętnie z takich talerzy będzie jadł.

Sliczny zestaw;-) jak zawsze w canpol;-)

Motyw kotka jest bardzo zachęcający. Śliczny i oczywiście jesteśmy na fb:)

Przecudowny zestaw :slight_smile: Razem z córeczką się w nim zakochałyśmy <3 Córci ulubiony zwierzak to kotek, także gdyby udało się nam wygrać go do testów, to miseczka i talerzyk na pewno nie dotrwałyby do rozszerzenia diety synka, bo córcia rozpoczęłaby wcześniejsze testowanie :slight_smile:

Raj dla kocich fanow :smiley: Urocze :slight_smile:

Idealny podczas rozszerzenia diety i na później :smiley:

Ale cudo!!! :smiley:
Mój synek kociarz był by zachwycony!

Super zestaw na pewno nie jeden niejadek miałby ochotę jeść z takiego pięknego zestawu :slight_smile:

Nam również bardzo się podoba, a córeczce tym bardziej bo jest małą fanką kotów:)

Zestaw genialny :wink:

Zestaw świetny. Maluszki z pewnością będą chętnie z niego zjadaly swoje pierwsze posiłki:)

Oooo wlasnie sobie tak pomyslalam ze mojej przyjaciolki synek za miesiac skonczy 6 miesiecy, a ona jest najwieksza kociara jaka znam, wiec bylby idealny tester :slight_smile: No, ale zobaczymy najpierw, czy uda sie dostac do testowania.

Widziałam na żywo kubek nie kapek z kotkiem jest jeszcze ładniejszy i na dodatek solidne wykonanie :slight_smile: