Zielona kupa u niemowlaka? Sprawdź co dziecięca kupka mówi nam o stanie organizmu naszego dziecka

Jakie wiele zawartość pampersa Twojego dziecka może Ci powiedzieć o jego zdrowiu? Sprawdź z Canpol, która kupka jest zdrowa, a której należy się obawiać.

moja mala bardzo czesto robila zielone kupki to bylo na samym poczatku jak byla niemowlakiem miala nawet robione badanie krwi z tego powodu,nawet kilka rodzai mleka w tym bebilon pepti i nic nie pomagala po czasie jak zaczela jesc inne rzeczy kupki zaczely nabierac innych kolorow

nie wiedziałam, ze są białe kupki.człowiek to całe życie się uczy

Mamutek ja teraz czytająć poradę też niemiałam zielonego pojęcia o białej kupce

moja córeczka ciągle ma jakieś problemy z kupką i z białą tez już się spotkałyśmy, ale zrobiła ją tylko ok 3 razy i po badaniach nic nie wyszło, pediatra mówił że to może coś z barwnikiem, miała wtedy ok miesiąca i leżałyśmy w szpitalu, bo wymiotowała i robiła zielona kupkę ze śluzem i krwią. Więc zapewniam was,że coś takiego jak biała kupka istnieje:D

odkad moj maly zaczal jesc zupki, jego kupki sa rozno kolorowe, w zaleznosci co zje najczesciej marchewkowe:)

U nas też się zmienilo i kupki są różne, odkąd wprowadzilam inne pokarmy niż mleko

dzisiaj Aleks zrobił zieloną kupkę, od razu weszłam i szukałam tego artykułu by zobaczyć co ta kupka oznacza. No i właśnie czytam że zielona to nowy produkt bądź antybiotyk. A my leczymy się antybiotykiem. Mam nadzieję, że juz o wszystko będzie dobrze

zielone kupki bywają zwykle jednorazowe.nie ma się więc czym martwić

ja pomału zaczynam się martwić :frowning: kupki są strasznie często (co kilkanaście minut popuszcza) może nie jest to jedna cała kupka, a takie popuszczanie. no i czasem jest zielona :frowning:

marsela mij maly ma zawsze zielona kupke kiedy dam mu cos nowego do jedzenie…i tez czesto robi kupke…

pytałam lekarza o te kupki to mi powiedziała że przy antybiotyku częste kupki to normalne. Ale co 15 minut sprawdzam czy nie zrobił bo boje się żeby się znowu nie odparzył

zielone kupki, to chyba nic poważnego, bardziej bym się martwiła,że robi aż tak często

zielone są czasem jak maluszek zbyt długo nosi ją w pieluszce bo kupka się utlenia

już wszystko się unormowało w środę odstawiliśmy antybiotyk i już kupki są normalne, ja co chwilę sprawdzałam czy synek ma kupkę, nie trzymałam go długo w kupce…

u mnie zielona kupka pojawiala się po wprowadzeniu jakiegoś nowego pokarmu

ja mam tak zawsze, cos nowego i zielona kupka, takze zbytnio sie nimi nie martwie

zielone kupki są przy lekach, nie tylko antybiotykach. Po wapnie może być bardzo rzadka kupka

u nas kupka jest w postaci płynnej po syropkach przeciw gorączkowych

u nas teraz ostatnio kupka nie jest plynna a taka gęściejsza. Żółtobrązowa