Życzenia dla matki :)

Czego życzyć matce ? :slight_smile:

W sensie swojej mamie z okazji np urodzin ? Czy świeżo upieczonej mamie ? Czy ogólnie mamie na nowy rok?:grinning:

1 polubienie

Ale z jakiej okazji? Kiedy?

Jak już zakladamy wątek to trzeba jakis konkretów @mamapo30.

1 polubienie

Cierpliwość :smiley: dużo i w sumie jeszcze wiecej :face_with_hand_over_mouth:

I nerwów że stali do tej cierpliwości hahahah

Dokładnie, dobrze byłoby doprecyzować o co konkretnie chodzi, żeby nie tworzył się zbędny spam pod wątkiem, bo nie każdy dokładnie wie o czym mowa…

Dużo zdrowia, spokoju w sercu, uśmiechu na co dzień i siły na te trudniejsze chwile. :slightly_smiling_face:

Ja miałam urodziny 3 tygodnie po urodzeniu synka i dostawałam życzenia które mi się spełniły: żebym się wysypiała i żeby synek był grzeczny :slight_smile: więc na pewno tego samego bym życzyła, a także żeby dziecko nie miało kolek

Zero chorób dzieci, dużo snu oraz żeby aż tak nie sprzątała a się w tym czasie położyła gdy maluchy będą miały drzemkę :smiling_face::smiling_face::smiling_face:

Ja nie do końca rozumiem o co chodzi w tym pytaniu

2 polubienia

Matce życzyć można cierpliwości ale nie tylko do dzieci ale i męża :smile:

No cierpliwości to ja dużo życzę mojemu chłopakowi :rofl:

Hmmm wytrwałości :rofl::rofl: myślę że to najważniejsze

Chyba nie doczekamy wyjaśnienia hahaha

3 polubienia

O co chodzi ? Czego życzyć mamie w nowym roku na urodziny czy jak ? :see_no_evil::sweat_smile: każdy ma różne życzenia , marzenia i potrzeby :smiling_face: to ty powinnaś tylko wiedzieć co możesz swojej mamie życzyć :slightly_smiling_face:

Poczekajmy, nie każdy tak siedzi na forum i nie zerka tu co dwie godzinki :grinning: może to jakaś pomyłka, albo miała być dalsza część ale się nie wgrało czy coś :grinning:

Z życzeń uniwersalnych które sprawdza się na każdą okazję to mamie bym życzyła aby zawsze czuła się wystarczająca i kochana🥹

Trochę wlansie źle ujęte pytanie

Być może miało to być w wyszukiwanie wpisane

1 polubienie

Snu, cierpliwości i zdrowia dla całej rodzinki xd

A jak się nie wie, to głównie zdrowia bo nie ma w życiu nic ważniejszego jak zdrowie :smiling_face:

1 polubienie