4 sposoby na łatwiejsze przejście testu obciążenia glukozą w ciąży

o porzeczkowej jeszcze nie słyszałam 

Też do tego tak podeszłam, że trzeba wykonać, chociaż bardzo się bałam, że zwymiotuję, bo miałam mdłości do 4 miesiąca;/

mdłości a do tego ten słód

U mnie to bhka jakas masakra. Współczuję gdy kobiety 2 rszy muszą mieć to badanie albo właśnie zwymiotuja i Muszą powtórzyć 

MamaRóży ja właśnie musiałam dwa razy to robić w ciąży;/

ale ostatnio moja mama miała skierowanie na krzywą cukrową i musiała powtórzyć, bo zgubili jej próbkę i nie wykonali badania;/ powiem Wam, że masakra jednym słowem. 

ja miałam 3 razy..

Takie badania powtorkowe z przyczyn personelu to mozna sie wkurzyc ;/ zwlqszcza jak jakows badanie gorsze do wykonania z ktorym ma sie problem;/

Mama em to faktycznie niemiła sytuacja Ja raz też musiałam powtórzyć badania z krwi bo okazało się że krew w mojej próbce którą pobrali po prostu skrzepła no ale to jeszcze z dwojga złego jakby wybierać między krwią a glukozą nie jest tak źle po prostu idziemy i pobierają nam trochę krwi Natomiast jeżeli ktoś ma faktycznie drugi raz pić glukozę gdzie nie każdemu tak łatwo przechodzi to przez gardło i później poświęcić tyle czasu aby siedzieć tam w tej przychodni  to faktycznie niemiła sytuacja

No najgorsze to siedzenie w tej poczekalni, bo inne już można przeżyć. 

Ja miałam wczoraj pobieraną krew i tak mi się wkuła w żyłę, że nie poleciało, wierciła tą igłą i do dzisiaj mnie boli ręka, bo i tak z innego miejsca musiała pobrać..;/ Mówiła, że jakieś zrosty muszę tam mieć, że nie chce lecieć;/

Pina to ja w ciązy takie przeboje w jednym laboratorium chyba miałam ze trzy razy ;/ 

dokładnie chyba najgorsze ze trzeba siedzieć 2 h bez ruchu

MNie ten czas szybko zleciał raz miałam książki to czytałam , a raz 2h na forum - zleciało mega szybko :D 

oj tak forum o tak jak książka 

a ja wolałam patrzeć przed siebie, bo jak coś czytałam, to mi się nie dobrze robiło;/

Dla mnie to była już rutyna bo tyle tych testów miałam za sobą ,więc forum i chwila moment 2h za mną 

mazia a ile jesteś już tutaj czasu ?

Długo już tu jesteś ? ja się dość późno dowiedziałam ze tu można tak pisać

Dziewczyny mazia jest z nami od czerwca 2020 roku wystarczy kliknąć na nick bądź nazwę Każdej z nas tutaj I automatycznie wyświetla się cała tabela od jakiego momentu ta dana osoba jest na forum ile w ciągu tego czasu założyła wątków ile to dała porad i ogólnie informacje na temat wątków w których była aktywna więc to wszystko możecie sobie na bieżąco sprawdzić i przeanalizować nawet właśnie jeżeli pojawia się jakiś nowy nick i wam Wydaje się że jest to całkiem nowa osoba na forum łatwo można sobie to sprawdzić Ja nieraz też się na tym łapałam patrzyłam nowa osoba wchodziłam na nick i okazuje się że ta dziewczyna tak naprawdę na forum jest już od kilku lat tylko na przykład zmieniła nazwę albo wróciła bo urodziła kolejne dziecko

Mi się wydawało że Mazia to taki weteran tutaj a jednak nie do końca chodź i tak bardzo długo a forum jest jak długo dziewczyny wie któraś ? :)

Też jestem ciekawa ile już czasu istnieje forum ale na niektóre wątki które trafiam to naprawdę z przed lat wiec mysle ze 10 napewno