czyli po prostu metodą prób i błędów trzeba próbować
Superczas o dokładnie tak metoda prób i błędów ☺
Superczas no innej opcji nie ma. Choć przyznam się szczerze że i w tej ciąży jakoś zapominałam nawilżać brzuch... Lepiej się czuję niż w tamtej a tak samo wyszło z nawilżaniem
Ja codziennie na noc okaże się czy coś pomogło a skłonności do rozstępów mam niestety
ja juz smaruje dwa razy na dobę jest coraz gorzej
A ja oliwkę odebrałam w Rossmann i ani razu nie użyłam. Wiem wstyd
ja tylko na noc cały czas
Mazia no brzuszek rośnie to trzeba smarowac coraz częściej ☺
a ja sie dziś załamałam na brzuchu rozstępów nie widzę ale dziś zauważyłam na piersiach od strony brzucha ;o
Ja to nie oglądam się już tak dokładnie co ma być to będzie nic już się nie poradzi na to
ja nie oglądałam ale wczoraj jakoś przed lusterkiem zobaczyłam i sie przeraziłam;o wiadomo co ma byc to bedzie ale szok jest
Ja na piersiach miałam jak karmiłam bo na początku strasznie się ten biust zmieniał. Na szczęście zeszło po czasie
Tak naprawdę te rozstępy pod koniec ciąży lub faktycznie przy karmieniu dopiero wychodza
no mi od początku ciąży biust zmienił sie z b na c ale rozstępów nie widziałam do teraz
Mi raz mąż jak leżałam z odkrytym brzuchem powiedział, że chyba rozstępy mi się porobiły. Spanikowałam, zaczęłam się w lusterku oglądać z każdej strony ale nic nie zauważyłam, on potem też nie. Chyba światło tak padało jakoś albo miałąm coś odbite. No w każdym razie zadziałało tak, że wyciągnęłam olejek na wierzch i się smarowałam rano i wieczorem...przez całe 4 dni :D Teraz znów nie umiem się zmusić żeby robić to systematycznie.
Ewula o jak szybko mąż Cię do smarowania zmotywował ale lepiej żeby tak nie motywowal.
Ewula to sporo ciekawe jak będzie u mnie wolałabym żeby stopniowo rósł a on stoi w miejscu boje się ze z dniem narodzin będzie duży i nie dam rady z rozstepami
Nati pod koniec zawsze brzuch bardziej rośnie tak już jest
Nati no pod koniec dziecko szybciej nabiera masy tym samym ten brzuch szybciej rośnie
ewula to długo;p hahah całe 4 dni;p
ja to zawsze po prysznicu sie sparuje a mąż tylko wącha brzuch tak Mu sie ten zapach podoba