6 najczęstszych problemów z piersiami podczas ciąży

Bolało podczas karmienia. W ciązy piersi nie bolały

u mnie takze w trakcie karmienia na poczatku piersi bolaly, w ciazy owszem zrobily sie bardziej wrazliwe ale tle

podczas karmienia dziewczyny to pewnie normalka:)

ja staram się nawilżać balsamem skórę piersi właśnie ze względu na rozstępy, unikam tylko dotykania sutków przez dużą wrażliwość

Ja się bardzo zdziwilam, bo moje piersi na poczatku ciazy bardzo urosly ale teraz (3 trymestr) zmalaly nawet bardziej niz przed ciaza…

mnie tez bolały na początku ciąży

ja się zorientowałam że jestem w ciąży jak mnie piersi zaczęły boleć

ancikowa- to rzeczywiscie dziwne. nie spotkalam sie z tym zeby komus znow zmalaly w ciazy

Największy problem to ten, że niestety obwisły :confused:

u mnie w ciąży największym problemem z piersiami wiązał się z bólem i drażliwością… w pierwszym trymestrze nawet nie mogłam się ręcznikiem wytrzeć… i teraz pod koniec trzeciego znowu pojawił się dyskomfort… jeszcze tylko mleka brakuje…

w moim przypadku wystąpiły wszystkie te objawy i były bardzo uciążliwe niestety

miałam problem ze swędzeniem skóry, lekarz mi pomógł, na szczęście to był objaw ciaży nie choroba

Nie mialam takich objawow

Pojawiły mi się rozstępy

W ciąży piersi miałam okropnie tkliwe i bardzo mnie swędziały, ale na szczęście uniknęłam rozstępów!

mi też się udało uniknąć rozstępów na piersiach ale były bardzo bardzo wrażliwe

MichuNi u mnie tak samo i do tego jeszcze niesamowita tkliwość i w 1 trymestrze i pod sam koniec zanim mleko się nie pojawiło…

ja na piersiach nie mialam rozstepow, jedynie kilka na brzuchu

Ja miałam rozstępy :frowning:

mlodamamaopowiad - mi na brzuchu właśnie wyszły w zeszłym tygodniu… 5 małych mimo kremów :frowning: