6 najczęstszych problemów z piersiami podczas ciąży

na swędzenie skóry na piersiach polecam udać się do apteki. tam można upić bardzo pomocne maści do piersi dla kobiet w ciąż.

nie kojarze żebym miała problem z piersiami podczas ciąży, chyba było ok,miałam na pewno po ciąży zastój mlekai to nie było fajne,

ja rozstępów nie mam - na szczęście!!! jednak bóle piersi były bardzo duże, powiększyły się o jeden rozmiar i musiałam zmienić troche bieliznę. Mi pomagały ciepłe prysznice, ale nie bezpośrednio na biust tylko na szyje gdzie woda delikatnie spływała i to pomagało :slight_smile:

U mnie największym problemem była nadwrażliwość pocenie się bolesne piersi i rozstepy niestety

Też nie miałam problemów z piersiami podczas ciąży, za to później 3 razy zastój

ja mialam tylko 2 raz zastoj pokarmu

ja nie iałam wiekszych problemów tylko przez ok. 2 miesiace pokarm był potem juz sie zatracił ale trudno ciesze sie ze te 2 miesiace córka miała mleko od mamy

W czasie ciąży sporo kobiet ma problemy z piersiami. Artykuł bardzo kompetentny i pomocny. Zgodzę się, że ważny jest odpowiedni dobór bielizny.

szkoda, ze nie przeczytałam tego będąc w ciązy, dużo by mi pomogło.

ja nadal mam pokarm ale synkowi piersi nie daje

Ja nie miałam żadnych problemów

teraz jakoś daje radę, na początku był problm

Największym problemem było to że strasznie urosły , jak dla mnie do gigantycznych rozmiarów i najgorsze że potem nie zmalały … Rozstępy też się pojawiły …

to ja miałam taki problem bo nie mogłam zadnego biustonosza wlozyc i musiałam chodzic bez

U mnie pierwsze rozstępy pojawiły się właśnie na piersiach. Na początku ciąży strasznie mnie bolały. Uwielbiam spać na brzuchu a to była poważna przeszkodą… Później piersi przestały boleć ale brzuszek się powiększał i ciężko było mi ułożyć się do snu :slight_smile:

U mnie mimo smarowania rozstępy się pojawiły :frowning:

u mnie takze na piersiach potem to brzuch posladki pupcia i lydki czasami wstydzilam sie rozbierac sie przed partnerem ale powiedzial ze to go nie krepuje i ze lepiej wyglada

Mimo smarowania rozstępy się pojawiły…

Również odczuwałam swędzenie skóry, starałam się bardzo nie drapać, ale czasami to było bardzo uciążliwe, rozstępów troche mam, ale się nimi nie przejmuje, mężowi nie przeszkadzają, mi też nie a nikt inny nie ogląda moich piesi :-)))))

Niestety kremy na rozstępy są mało skuteczne