7 gadżetów ułatwiających życie kobietom w ciąży

Pewnie każda z Was słyszała o różnych gadżetach ułatwiających życie w tak ważnym i wyjątkowym dla nas czasie jakim jest ciąża. Ale czy te wszystkie przedmioty rzeczywiście są przydatne czy to tylko zbędne wydawanie pieniędzy?

Pierwszy raz słyszę o czymś takim jak przedłużacze do biustonosza, dobrze wiedzieć, że coś takiego jest :stuck_out_tongue_winking_eye:

nie miałam takich rzeczy i nie uważam żeby były one potrzebne

nie miałam ani jednego gadżetu z tej listy

Przedłużkę miałam, ale przed ciążą. Po prostu mam pecha być pomiędzy rozmiarami, a staniki się zwykle z czasem rozciągają, więc brałam mniejszy obwód i dawałam przedłużkę, a po niedługim czasie już bez przedłużki. Reszta moim zdaniem zbędna.

Detektor tętna płodu mam i używam i polecam każdej kobiecie w ciąży:) zamykasz oczy i czujesz jakby dziecko było już przy tobie. <3

Poduszka do spania to coś wspanialego

Żadne z tych rzeczy nie było mi potrzebne :]

Nie miałam żadnego z tych gadżetów i dałam sobie radę :slight_smile: Dużo rzeczy jest przereklamowanych.

teraz zastanawiam się nad zakupem poduchy, później też przy dziecku się przyda

poduszka do spania jest super

większość z tych rzeczy to gadżety bez których bez problemu idzie się obejść, jedynie poduszka przydaje się zarówno w ciąży jak i potem

dla mnie takie rzeczy są zbędne

Mialam tylko poduszkę z tego

polecam adapter do pasów

tez miałam poduszkę i bardzo polecam rewelacyjnie się spisała

nie posiadałam żadnego z tych gadżetów

nie wiedziałam ze można kupić wstawke do spodni

nie miałam zadnego z tych gadzetów

ciekawe te gadźety jednak mało kto z nich korzysta, przynajmniej wśród moich znajomych