Większości z nich nie miałam
Ja nie kupowałam żadnych przedłużaczy do biustonosza. Kupiłam po protu nowe staniki, bo piersi i tak urosły, więc co mi z przedłużaczy, jak miseczki za male B-)
Z wymienionych rzeczy miałam tylko poduszkę do spania w ksztalcie banana
szczerze to nie miałam ani jednej z wymienionych rzeczy moim zdaniem można się na spokojnie bez tego obejść i automatycznie nie obciążać portfela
Nie miałam fisia na punkcie gadżetów, bo i po co?
nie stosowałam tego ze względów finansowych
Moje dziecko jest mniej aktywne przy deszczowej pogodzie… reaguje jak ja na pogodę:) ale kontroluje ruchy maleństwa
Nie mialam takich gazdzetow. Zastanawialam sie nad poduszka do spania ale obyli sie bez
Ja następnym razem z pewnością kupię sobie poduszkę, bo miałam okropne problemy ze snem
poduszka do spania może być fajna ja zastępuje ją narazie kołdrą między nogami
Ja będąc w ciąży szukałam wstawek do spodni i nigdzie nie znalazłam
a ja się odeszłam bez tych gadzetów i na prawdę do szczęścia nie były mi one potrzebne
takie gadzety to raczej zbedny wydatek
ja z większości tych gadżetów korzystam jedynie wstawki do spodni były u mnie zbędne ponieważ nosiłam odzież typowo ciążową
poduszka do spania u mnie się nie sprawdziła … spię z kołdrą miedzy nogami drugą mam do przykrycia, a pod trzecią śpi mąż
za to przedłużacz do biustonosza to dla mnie rewelacja i bardzo przydatny gadżet
Czarnamama, ja wręcz przeciwnie. Bez tej poduszki to jak bez ręki. Pojechaliśmy na tydzień nad morze. Poduszki nie brałam, bo zajmuje sporo miejsca. Myślałam, że zwariuję, choć wzięłam sobie jasiek do włożenia między uda. Mam fioła na punkcie tej poduchy do spania. Z pozostałych gadżetów nie korzystam.
Polecam specjalną poduszke do spania. Pod koniec ciaży to juz nie wiedziałam jak spać, w kazdej pozycji było mi niewygodnie.
nie korzystałam z tych gadżetów, najlepszy wydaje mi się adapter do pasów
tamer jak widać każdej z nas pasuje co innego a najważniejsze żebyśmy w tym okresie czuły się komfortowo i było nam wygodnie
pozdrawiam
Wstawka do spodni to świetny patent!