9 pomysłów na dziecięce zabawy w wannie

Ja takie drobiazgi dla dzieciaków kupuję na składnicatowarow.pl. Synek najbardziej w trakcie kąpieli lubi jak się go psika wodą z pistoleciku.

Pati a co nie chce się myć?

My mamy zabawki gumowe do wanny zwierzątka ale myślę o takim fajnym kraniku co sika wodą i przelewa by na dłużej synka zająć 

U nas największą frajdą są piłeczki pływające w wodzie, ale również gąbka z której można wyciskąc wodę i furorę robi pianka ;) czyli emolient, który robi piankę w wannie;)

U nas frajda jak piłeczka pod kranem się kręci pod wpływem lecącej z kranu wody 

Tak ona jest super. Tez mieliśmy aneczka ;)

A co to za piłeczki są 

Anulka ja akurat mówiłam o zwykłej takiej co w basenach z kulkami są 

J atak nie lubię tych kulek sprzątać, a wszędzie są 

Aaa myślałam że to cóż zupełnie innego :D

Anulka nie :) takie najprostsze rozwiązania są najlepsze hehe

Moja corka uwielbis piłki kazde. Małe, duże, wlochatte, szceleszczące, gumowe, materisłowe, plastikowe.. Mamy nie tylko tskie do wody ale potrafi tez siedziec godzinsmi na podlodze i uderzac o nią 

Ja też nie lubię tych piłek sprzątać:D

Wiadomo, Sprzatanie jest najgorsze :D jescze duze to pikus ale najgorsej sie sprzats te male :D bo male dzirxko to rzuca tymi pilkami i nie patrzy gdzie :D 

Też mamy kilka takich piłek bo były dołączone do maty edukacyjnej no a oprócz tego mąż kupił kiedys na aliexpress wielką paczkę kolorowych ping pongów . I mamy je wszędzie... a najwięcej jest pod narożnikiem:p

A wracając do tematu zabaw w wannie to mój syn od dłuższego czasu zabiera ze sobą jakieś zabawki, najczęściej autka lub traktory i bawi się nimi w wannie. Polewa wodą i mówi że są na myjni.

Oo no to ping pongi są super na pewno bo one się odbijają. Te do suchego basenu tak raczej srednio :D 

U nas tez pilki porozwalane są po calym pokoju i co posprzatsm to curka wyrzuca z basenu 

Natinka dlatego ja mocno się zastanawiałam nad takim basenem i nie kupiłam jednak.

Js kupilam bonjednak frajda dziecka zwyciezyla nad balaganem :D corka juz jest na tyle duza ze pomaga mi sprzatac. Zawsze mowie jej ze bawimy sie we wrzucanie pilek do basemu i w taki oto sposob z podlogi ladują spowrotem w basenie :D 

Natinka ja dużo miejsca nie mam to u mnie zakupy są mocno zaplanowane