Aapirator elektryczny - jaki jest warty uwagi?

Jako że mamy teraz sezon na zachorowania to zaczęłam się rozglądać za aspiratorem elektrycznym dla synka. Myślałam nad tym żeby przeznaczyć na takie urządzenie jakoś stówkę. Co w takim budżecie będzie dobrym wyborem?

Ja przy swoich dzieciach używam tego z Canpola, kosztuje troszke wiecej niz stówke ale jestem mega zadowolona z jego działania. Ma 2 rozne końcowki, pare mocy ssania. Łatwy w obsludze, w czyszczeniu rowniez. Ładowany na na kabel usb.

1 polubienie

Na Instagramie zawsze polecają Nosiboo, ale on z 5 stwo kosztuje. Tutaj dziewczyny pisały że ten z Canpol super daje radę

My mamy nosiboo ale właśnie droższy jest, nam się udało na jakieś promce dorwać za 380 ale no jednak dalej jest to duża cena. Wszyscy polecają latarek ale to mnie nie przekonało by kupić taki do odkurzacza chociaż szwagierka ma i chwali, dobrze pewnie mieć taki odkurzacz który ma różne tryby mocy żeby aż tak mocnej siły ssania nie było, dziewczyny polecają też ten z Canpola

Ja mam ten z canpolu i latarek do odkurzacza. Polecam oba.

Ja mam katarek przy większym i gęstym Katarze jest super. Przy normalnym Canpol sprawdza się idealnie. Bateria i nas trzyma jakieś dwa tygodnie przy codziennym odciąganiu po kilka razy. Polecam oba. Canpol wygodniejszy bo jednak możesz go wziąć wszędzie

Katarek najlepszy do odkurzacza na gęsty , jeśli masz pionowy odkurzacz to jest do tego specjalna przelotka do kupienia osobno :slight_smile:
Z canpola rządzej używam :slight_smile:

Dolaczam sie tez bede szukac do wyprawki

Czytałam opinie o tym do odkurzacza, że odkurzacz potem śmierdzi. Czy ktoś tak miał? To możliwe?

1 polubienie

Ja nie zauważyłam niczego takiego

1 polubienie

Ja też nie zauważylam żeby coś takiego miało miejsce.

1 polubienie

Mi ten do odkurzacza był niewygodny. Używam z Canpol normalnego do ust i zdaje egzamin

1 polubienie

Tak mi się wydawało. Może komuś z innego powodu śmierdział odkurzacz i wydawało mu się, że to przez to

1 polubienie

Pewnoe taki do ust jest najlepiej wygodny ale mi jakos ciezko bylo sie do niego przekonac

Mi ciężko z odkurzaczem. Nie wyobrażam sobie co rusz ciągać odkurzacza, żeby odessać dziecku gluty :rofl:

Też kupiłam katarek ale jeszcze nie testowałam.

Gdziekolwiek bym nie czytała to wszędzie jest polecany katarek do odkurzacza, ja się od niego wzbraniam bo słyszałam że te gile tam zalegają i śmierdzi, z elektrycznych natomiast byly polecane : hexe i pingo :grinning::grinning:

Ja mam aspirator z Canpolu i bardzo go polecam! Przede wszystkim jest wygodny przez to, że nie trzeba go podłączać do odkurzacza tylko działa sam w sobie.

1 polubienie

Eeee gdzie Ci smierdzi, ja używam katarka i nic nie smierdzi , latwo sie czyści.

my zakupiliśmy mesmed aspirator bo fajny w czyszczeniu sie wydaje i fajnie odciaga a poprzedni inny się zepsuł