Akcesoria niezbędne w karmieniu butelką

Korzystałam na początku tylko że szklanych łatwe w czyszczeniu 

Termoopakowanie tak na dobrą sprawę jest na chwilę, niestety. Za to podgrzewacz używamy od pierwszych dni malutkiej i jestem bardzo zadowolona.

MamaRóży super szklane butelki są z lovi swietnie sie sprawdzją, canpol ma waskie ale ja nie byłam z niej zadowolona bo mi przeciekała ;/ ciezko sie myje lepsze te szerokie jednak ;)

Natalka co do podgrzewania w mikrofali z tego co słyszałam nie jest to zdrowe ;/

canpol ma tylko plastikowe, a szklane chyba tylko lovi posiada inne marki chyba takich nie mają

Maziula canpola są wąskie i duze bo kupywałam ostatnio;)

https://allegro.pl/listing?string=butelka%20szklana%20canpol&strategy=NO_FALLBACK

a teraz jest mega promocja warto skorzystać jak ktoś potrzebuje 

oo proszę tych nie widziałam  , ale tam inne smoczki chyba wchodzą co nie ?

Lovi ma szklane butelki i są super i przede wszystkim solidne ,mocne szkło moja raz rzuciła butelka i na szczęście nic się jej nie stało i prawda jest taka że mniej przyjmują zapach i są łatwe w utrzymaniu czystości a fes dłużej trzymają odpowiednią temperaturę 

Mazia tam są takie malutkie smaczki, ale wyprofilowane też pasują  mała fajnie z nich jadła ale niestety z butelek ciekło;( moze te smoczki jednak nie do tych butelek;) cos nie stykało chyba ja po pierwszym uzyciu zrezygnowałam bo wszystko było pozalewane a próbowałam podokręcać i cos było jednak nie tak;( poddałam sie z tą butelka;) 

Lovi szklane sa super wczoraj małej spadła jak ją trzymałam na rekach;( i od razu mówie po butelce;/ i wiecie nic z na nie było jest cała;)

szczerze to te szklane przeżyją plastikowe;) kilka juz wymieniłam plastikowych a szklana jest nadal w użytku;)

mi też się szklane z canpola nie rzuciły w oczy, 

Lovi ma takie

Butelka szklana LOVI Diamond Glass 150 ml Botanic 

posiadam je i jestem z nich bardzo zadowolona, wytrzymałe, łatwe w czyszczeniu i są na pewno bardziej trwałe. 

No szklana butelka w momencie dbania o nią jest nie do zdarcia wystarczy wymieniać smoczki więc naprawdę warto chodź jest nieco droższa 

Szkoda ze canpol nie ma szerokich szklanych tylko waskie

Aniss a to chyba już kojarzę one są takie na wzór takich żółtych cienkich . 

Mi też ta szklana raz spadła i myślę no to koniec, ale nie dała radę  :D 

https://canpolbabies.com/pl_PL/produkty/karmienie-butelka/butelki/szklane-butelki 

nie wiemjakich zółtych ale tutaj jest podgląd;)

No ja nie lubię tych wąskich butelek widziałam że dziecku też one nie pasują są nieporęczne po prostu między innymi i skoczek jest też inny , butelka szklana ma grube szkło więc nawet podczas upadku jest szansa że przetrwa 

u nas pod tym kontem były ok smoczki też tylko ten przeciek troche mnie odstraszył ale moze to zasługa tych smoczków ze inne włożyłam ale w sumie to smoczki do waskich butelek O.O

Moja dziecko jest wybredne jeśli chodzi o butelki źle jej się trzyma ,nie wygodnie jej nie będzie jadła i koniec 

Hehe zauwazylam ze Laury sa stanowcze i maja swoje widzimisie;D

aniss mi chodzi , że te wąskie smoczki też bywają zółte, ale właśnie takie jak dałaś link tylko kolor żółty, ale może inna marka  

Wiesz co anisss ja się wcale nie dziwię mi też od początku ona nie pasowała więc młoda też się nie dała na to nabrać ;)