Aktywne urodziny dla dziecka

Hejka, mam problem, bo młody ma urodziny niedługo i chciałabym mu zrobić coś fajnego i aktywnego. Macie może jakieś fajne miejsca w Krakowie, gdzie dzieciaki się wybiegają i będą miały frajdę? Podpowiedzcie coś, dzięki!

Może park trampolin, albo jakaś duża bawialnia z wieloma atrakcjami.

Akurat nie jestem z Krakowa ale jakbym miała robić aktywne urodziny dla dziecka to wybrała bym właśnie park trampolin, tam można naprawdę się wyszaleć. 

Dużo zależy ile dzieci będzie i ile mają lat, ale jest parę fajnych miejscówek gdzie można ich spokojnie puścić, żeby się wybawili. Na przykład sale trampolin są spoko, bo dzieciaki serio potrafią się tam wyszaleć i potem śpią jak aniołki. Jest też parę fajnych parków rozrywki, gdzie robią takie urodziny tematyczne. Tutaj masz spoko artykuł, może coś ci wpadnie w oko: https://kr24.pl/krakow/najlepsze-miejsca-na-aktywne-urodziny-w-krakowie-gdzie-urzadzic-urodziny-dla-dziecka/ Ja z niego skorzystałam i serio znalazłam fajne inspiracje. Zobacz sobie, pewnie coś trafisz.

Nie jestem z Krakowa , ale z Pewnością jest tam np. park trampolin. Mój syn miał wyprawiane urodziny na trampolinach w wieku 6 lat i dzieci super się bawiły. Tutaj zależy w jakim wieku są dzieci. Salę zabaw zawsze się sprawdzają. Kolega mojego syna miał wyprawiane urodziny w kręgielni i też było ok. 

Też nie jestem z Krakowa, ale myślę, że jak się wpiszę w google to na pewno wyskoczy masa fajnych miejsc. 

ja tez nie pomogę ..

Plpark trampolin świetny . Wiek dziecka jest tu decydujący

też nie jestem z Krakowa więc nie pomogę, ale może jakaś duża bawialnia ?