Aktywny czas z niemowlęciem

Aaaa takie coś chyba miała @usmiechnietaMama ? Czy to była meduza?

Tak, miałam tańczącą ośmiornicę i w ten sam dzień co ja kupiłam w ten sam dzień wystawiłam na vinted :grinning: jak dla mnie ta zabawka była za mocno świecąca, grająca i tańcząca, szybko szło się przebodzcowac :grinning:

2 polubienia

My używamy tej ośmiornicy na kilka minut w dzień na wspólne tańczenie i wygłupy :smiling_face_with_three_hearts: muzyka głośna ale też mega wpada w ucho :joy: najśmieszniejsze że jak pierwszy raz jej włączyłam to jakiś dźwięk był taki że się go bała a potem to już się śmiała jak tylko widziała że biorę ośmiornicę do ręki :see_no_evil:

Tak, mam tą karuzele i córka jest zainteresowana. Muzyka przyjemna, nie jest głośna i delikatnw światło. Mate wodną teraz kupilam i pierwszego dni ją lizała i chciała brac do buzi :sweat_smile:nie ogarnęła jak się bawic. Ale kolejnym razem juz bardziej uderzala rekami w nią. Widzę że niektórych zabawek nie załapuje od razu więc chowan je na kilka dni i próbuje ponownie jej pokazać za jakis czas
@MamaMalychStopek ja tez nie kupiealam wiele rzeczy, przyszedl czas i sama polubila lezenie na brzuchu. Teraz cos jej dokupuje żeby się bawiła leżąc bo tez bardziej umie korzystac z zabawek

1 polubienie

U mnie też nagle zaczął dotykać zabawek i dłużej się nimi interesować :slight_smile:

3 polubienia

Super się patrzy na rozwijającego bombelki :face_holding_back_tears:

2 polubienia

No ja przestałam z maty korzystać jak córka próbowała ją jeść a potem tylko był płacz że się nie da :face_with_hand_over_mouth:

O rany mam nadzieję że u nas nie będzie takich atrakcji :rofl::rofl::rofl:

O znam to, jak liże to chowam🤣 Na razie płacze jak nie moze gryźć plastikowych grzechotek i spinera więc przestalam jej to dawać i kupilam więcej silikonowych gryzakow

1 polubienie

Moj ma fazę by wyciągać moje książki z półki i je mnie :rofl:

@Mama_Auri @BeataSt to u mnie podobnie jest płacz jak czegoś nie da się włożyć do buzi . I ostatnio polubiła się z szumiącą wydrą , wcześniej na nią nie zwracała uwagi . A teraz ją podnosi i to ledwo bo jest spora i ciężka i próbuje do buzi wsadzać to jest płacz , że nie może wsadzić :rofl::rofl:

@Redax33 no u nas podobnie z pingwinem wańka wstańka. Ostatnio na brzuchu się położyła i zaczęła jeść mu dziubek :joy:
@Mama_Auri to ja generalnie pozwalam jej jeść większość tego co tam chce. Książeczki zabieram i jak się dorwie do czegoś co faktycznie może być niebezpieczne
@Paulina.K u nas ta karuzela stojąca z Tiny love też super się sprawdza :smiling_face:

Właśnie tą wańkę wstańke mam w koszyku na allegro. A ona coś robi poza kiwaniem się ?

Moja ma dzwoneczek w środku :slight_smile:

1 polubienie

Chyba nie. Ale w sumie takie najzwyklejsze zabawki czasem są bardziej interesujące niż te które mają pełni funkcji

1 polubienie

No to racja , to na pewno zamówię bo już kilka osób polecało .

1 polubienie

Ja mam dwie - jedna ma dzwoneczek w środku (malutka sowa) a druga wydaje dużo dzięków. Za każdym razem jak się ruszy to się śmieje i jeszcze ma przyciski na melodyjki (pingwin większy) obie fajne i zajmują bobasa

1 polubienie

A od którego miesiąca ?

Dostała ją teraz (5msc) po koledze i jak włączę to potrafi dobrych parę minut prawie w bezruchu leżeć i obserwować. Akurat mogę spokojnie mleko odciągnąć :joy:

1 polubienie

Sowa wańka wstańka jak leżeli na brzuszku i rączkami mogli sobie ją kiwać, potem przy pełzaniu ona im uciekała i tak syna motywowała :smile: a w tym momencie uderza w nią gumowym klockiem i mu dzwoni :stuck_out_tongue_closed_eyes:

3 polubienia