Alergia na mleko modyfikowane?

a u nas synek jakoś nie akceptuje smaku  mleka krowiego, więc nie wiem jak go odzwyczaić od tego modyfikowanego 

ja dawałam 3.2 % nie bawiłam się w kupowanie innych mlek tylko dawalam to co piją inni bo u nas mleko idzie w ilośćiach hurtowych 

Starsza córka ma okazję pić prawdziwe mleko krowie, smakuje jej ale każdy smak akceptuje 

Najlepiej od razu nauczyć jeść i pić to co inni. Córce kupowałam na początku junior później go nie wypiła, zepsuło się, trzeba było wyrzucić i pamiętać żeby w ogóle było l. Później wszyscy piliśmy 3,2 i spokój 

Kurde chyba muszę też zacząć jej dawać to krowie mleko, 

a jak podgrzewacie to mleko? 

Ja nie podgrzewam 

U nas jeszcze daleka droga do krowiego

Krowie pije moja siostrzenica, z kolei siostrzeniec rok starszy nie może krowiego, pije owsiane. Trzeba pilnować czy coś się nie dzieje 

Syn kiedy wypije mleko lub coś z dodatkiem mleka to załatwia się kilka razy dziennie.. alergolog mówi,  że to przypadek i to nie jest od mleka tylko innego składnika..  sprawdzałam kilka razy i problem jest po mleku.. boję się przez to podać dziecku normalne mleko mimo tego co mowi alergolog.. 

Femka ja do tej pory tak mam i jeszcze jak zjem ten groch Jaś wystarczą 2-3 grochy a ja w łazience pół dnia siedzę nie możliwe że jest to przypadek 

Femka, a ma jeszcze jakieś objawy? Bo jeśli alergia lub nietolerancja to zazwyczaj są też bóle brzucha, wysypka itd.. A samo częstsze wypróżnianie to trochę dziwne

Ja np nie mam żadnej wysypki ani nic po prostu częściej chodzę do toalety i to typowo po mleku lub po grochu też próbowałam kilkanaście razy i to zawsze jest po tym nie sądzę że to przypadek 

Też jak przesadzę z mlekiem to kończy się bólem brzucha i biegunką. Jako dziecko miałam skazę białkową i wszystko wskazuje na to, że mój synek ją odziedziczył.