Anemia w ciąży niska ferrytyna , żelazo

Ojjj też tak uwielbiam - a bajgle to życie :two_hearts::heart:

1 polubienie

Muszę wypróbować , bo nie jadłam jeszcze tak :slight_smile: a wygląda na prawdę smacznie :smiley: a z bajglem nie jadłam też chyba

2 polubienia

Mmmmm no to zrobiłaś człowiekowi ochotę

2 polubienia

Dziś niedzielne śniadanko - czyli kolorowe kanapeczki :sandwich: I uwaga, szczypiorek już ze skrzyni z ogródka :heart::leafy_green:

5 polubień

Ooo mega, lubię takie prosto z ogródka :heart_eyes::heart_eyes: ile tam jest tych kanapek :speak_no_evil: ja też poproszę :smiley: u mnie dopiero wszystko zaczyna kiełkować , bo za późno wsadziłam

1 polubienie

Zjadło by się już taki świeżo ścięty szczypiorek :yum:

1 polubienie

Adoptuj mnie :heart: proszę

2 polubienia

Mniam piekne kanapeczki :speak_no_evil::speak_no_evil:

2 polubienia

Dzięki tobie chce się zdrowiej jeść :yum::yum::yum:

1 polubienie

Ja w ciąży też się staram zdrowo jeść ale nie wstawiam zdjęć , bo u mnie nie wychodzą tak ładnie jak u @chloria :face_with_hand_over_mouth::see_no_evil: ciekawe jakie będzie jutro śniadanko ?

2 polubienia

@Magdallenka0897

Dziś kanapki na chlebie domowym, z szyneczka i sałatką jarzynową :leafy_green::heart:

3 polubienia

Smacznego :wink: mniam sałatka jarzynowa chodzi za mna :wink: ale poczekam juz do swiat :sweat_smile:

3 polubienia

Smacznego :yum: a chlebek czesto pieczesz ? Pychotka @ewelka8990 już teraz zleci :smiley:

2 polubienia

A częstotliwość jest bardzo różna :joy::joy::joy:
Ten akurat babcia mi piekła - dodatkowo dała mi zadanie, że dziś ma sama upiec i już mam :joy:

Co wątek to jedzenie :sweat_smile: piękne posiłki @chloria, obserwuje na insta to już tam widziałam :grin:

Moze załóżmy wątek z propozycjami na kolorowe posiłki ? Przydadzą się prze dzieciach :grin:

2 polubienia

No pewnie! Założyć można :partying_face:

1 polubienie

W sumie jest już taki wątek , nie ma co zbyt wiele powielać :see_no_evil: @chloria podeślesz sprawdzony przepis ? :smiling_face: bardzo pięknie Ci wyszedł :heart_eyes:

2 polubienia

Też myślę żeby nie powielać bo tego już trochę jest , a tu tak fajnie zdrowo można się inspirować :drooling_face::drooling_face: ja jutro coś z jajkiem muszę na śniadanie :fried_egg: zjeść :smile:

1 polubienie

Właśnie kurczę ten to był w stylu: dodaj trochę tego, albo tamtego :joy::joy::joy:
Natomiast bardzo lubię poniższe chlebki - robione, sprawdzone i pyszne :yum: :bread::baguette_bread:

A ten portugalski to napewno jest zbudowany w thermomiksie - ja go często robię w mikserze planetarnym, bo z miski robota on wychodzi! :joy:

1 polubienie

Ooo dziękuję :star_struck: ja cały czas che zrobi tego z lidlomixa ale jakoś zawsze zapominam :speak_no_evil::see_no_evil:

2 polubienia