Ale mi narobiłaś smaka na takie śniadanie
u mnie dziś rozkoszna owsianka
Może nie wygląda ale smakuje
Ale mi narobiłaś smaka na takie śniadanie
u mnie dziś rozkoszna owsianka
Kocham owsianki, a twoje @SylwiaMK wygląda bosko i pewnie tak samo smakuje ![]()
Niestety w ciąży, jest mi źle po słodkich śniadaniach. Nawet wczoraj po koktajlu z malin, jogurtu i łyżeczki miodu - niestety miód, cukier, gorzka czekolada mi nie służa ![]()
Ja nie mogłam nic słodkiego jeść na kolację bo zaraz miałam zgagę, pieczywa i pomidorów też nie mogłam jeść. Nie wiem jak funkcjonowałam ![]()
U ciebie to każde śniadanko wygląda tak ładnie
skąd kupiłaś talerz?
Talerz tym razem ze Stokrotki - ale kupiony chyba z rok temu ![]()
Ooo a wiesz , że chciałam zapytać czy to wlansie nie stamtąd , bo widziałam kiedyś podobne w tej akcji za znaczki
zbierasz je ?
@Magdallenka0897
Te były akurat bez akcji, ale znaczki zbieram - teraz Gerlach jest ![]()
A to Ty zbierasz te poza aplikacją co można wtedy kupić ileś % taniej? Mi chodziło o te ręczniki co teraz są , lusterko , kosmetyczka i akcesoria łazienkowe
Nie, ja tylko wirtualne. Bo zawsze korzystam z samoobsługowych ![]()
To o jakie Gerlach chodzi?
U mnie w sklepie na standzie są naczynia do zapiekania, jakieś inne gadżety ![]()
Też go brałam właśnie , go chyba w większości przepisują . Do tego piłam dużo soków z buraka
to bardzo mi podniosło że już nie musiałam pod koniec leków brać
@chloria @Magdallenka0897 @SylwiaMK trzeba tu na forum uważać w jaki wątek się wchodzi bo tylko przez was zgłodniałam
ale nabieram dzięki wam ochoty aby też właśnie urozmaicać sobie te śniadania już tylko bardziej na kolację jem kanapki z szynką czy serem na szybko ![]()
![]()
![]()
Jajecznica z parówką, awokado z czarnuszką i cytryną, grzanka z serkiem kanapkowym i pomidorkiem ![]()
![]()
![]()
#śniadanie
Woow, ale pięknie to wygląda mniam
smacznego ![]()
Jej ale u ciebie to smacznie wygląda
tylko jakoś ja nie mogę nigdy takiej ilości avokado zjeść nie wiem czemu nie wchodzi mi
Ja lubię jeść na kanapce pod wędlina i bardzo smaczne jest
i zawsze tyle tego kładę , że podobna ilość jak na tym talerzyku ![]()
@Mama.kacperka mojej teściowej awokado przypomina smakiem krem nivea ![]()
@Magdallenka0897 ja uwielbiam z jajecznicą jeść, posypane czarnuszką, posolone i skropione dużą ilością soku z cytryny ![]()
Ja często jem awokado na podsmażonym chlebie - robię z awokado taką papkę z sokiem z cytryny, daje trochę soli i na to plasterki rzodkiewki. Lubie też z bajglem, wędzonym łososiem , serkiem philadelfia i sałata
Hmmm ciekawe jak smakuje krem nivea ![]()
![]()
Forum dla rodziców to miejsce, w którym rodzice dzielą się swoim doświadczeniem. Wejdź na polskie forum rodziców, poszukaj informacji ważnych dla Ciebie i odpowiadaj na pytania zadawane przez innych. Forum rodziców to kompendium wiedzy i miejsce, w którym można poplotkować. Znajdziesz to radu związane z ciążą i porodem oraz wychowaniem, pielęgnacją i dietą. Jesteś rodzicem malucha? Forum rodziców to miejsce dla Ciebie. Na Forum dla rodziców w zakładce małe dziecko znajdziesz cenne informację i wskazówki. To miejsce, w którym możesz publikować i dzielić się wiedzą oraz zadawać pytania i korzystać z umieszczonych wcześniej porad innych rodziców. Forum dla rodziców Canpol babies to bezpieczna strefa, w której każde opublikowane pytanie dotyczące rodzicielstwa jest na miejscu.
Forum dla mam to miejsce, gdzie możesz porozmawiać z innymi mamami na tematy związane z macierzyństwem. Rejestrując się na forum dla mam, możesz uczestniczyć w rozmowach i dyskusjach, zadawać pytania bardziej doświadczonym mamom i samej radzić bazując na własnej wiedzy. Fora dla mam to miejsca, gdzie spotykają się również kobiety, które planują ciąże. Forum dla przyszłych mam, skupia kobiety, które same nie mają doświadczenia, ale chcą się dowiedzieć jak najwięcej na temat rodzicielstwa. Dzięki obecności na forum dla przyszłych mam zdobywają wiadomości z pierwszej ręki od kobiet, które same właśnie zaszły w ciąże lub urodziły. Na Forum mam Canpol babies możesz wybrać interesująca Cię kategorię, śledzić konwersację, włączyć się do rozmowy w każdym momencie i zadawać pytania na ważne dla Ciebie tematy. Spodziewasz się dziecka, odwiedź kategorię ciąża i poród, karmisz piersią, wyszukaj interesująca Cię sekcje. Forum mam to miejsce dla rodziców maluchów i starszych dzieci, którzy szukają rad na temat pielęgnacji, rozwoju i wychowania, chcą podzielić się sprawdzonymi przepisami lub metodami na wprowadzenie nowości do menu dziecka, pisząc w zakładce dieta lub po prostu porozmawiać odwiedzając strefę ploteczki. Rodzicielstwo to temat, który Cię interesuje? Fora dla mam skupiają osoby o podobnych zainteresowaniach. Zajrzyj do nas, zdobywaj informację i wymieniaj się poglądami. Na Forum dla mam możesz dzielić się wiedzą i wygrywać nagrody. Najbardziej aktywne i pomocne mamy mają szansę na udział w comiesięcznych testach produktów Canpol babies.