Anemia w ciąży niska ferrytyna , żelazo

Ale mi narobiłaś smaka na takie śniadanie :smiley: u mnie dziś rozkoszna owsianka

Może nie wygląda ale smakuje :smiley: kiedyś jak robiłam to wyszła bardziej fotogeniczne ale to dlatego że robiłam identycznie jak w przepisie a dziś musiałam improwizować bo w trakcie zorientowałam się że nie mam jogurtu do kremu pistacjowego więc wleciał zblendowany serek wiejski wymieszany z mlekiem. Odżywki białkowej też juz nie miałam i wleciała o smaku dubajskiej czekolady.

2 polubienia

Kocham owsianki, a twoje @SylwiaMK wygląda bosko i pewnie tak samo smakuje :heart:
Niestety w ciąży, jest mi źle po słodkich śniadaniach. Nawet wczoraj po koktajlu z malin, jogurtu i łyżeczki miodu - niestety miód, cukier, gorzka czekolada mi nie służa :cry:

Ja nie mogłam nic słodkiego jeść na kolację bo zaraz miałam zgagę, pieczywa i pomidorów też nie mogłam jeść. Nie wiem jak funkcjonowałam :see_no_evil:

U ciebie to każde śniadanko wygląda tak ładnie :heart_eyes: skąd kupiłaś talerz?

1 polubienie

Talerz tym razem ze Stokrotki - ale kupiony chyba z rok temu :sweat_smile:

Ooo a wiesz , że chciałam zapytać czy to wlansie nie stamtąd , bo widziałam kiedyś podobne w tej akcji za znaczki :smiley: zbierasz je ?

1 polubienie

@Magdallenka0897
Te były akurat bez akcji, ale znaczki zbieram - teraz Gerlach jest :sweat_smile:

1 polubienie

A to Ty zbierasz te poza aplikacją co można wtedy kupić ileś % taniej? Mi chodziło o te ręczniki co teraz są , lusterko , kosmetyczka i akcesoria łazienkowe

1 polubienie

Nie, ja tylko wirtualne. Bo zawsze korzystam z samoobsługowych :sweat_smile:

1 polubienie

To o jakie Gerlach chodzi?

1 polubienie

U mnie w sklepie na standzie są naczynia do zapiekania, jakieś inne gadżety :smiley_cat:

1 polubienie

Mi chodziło o te i jak co mogę przesłać te 3 naklejki bo nie robię tak często tam zakupów :rofl::see_no_evil:

Też go brałam właśnie , go chyba w większości przepisują . Do tego piłam dużo soków z buraka :smiley: to bardzo mi podniosło że już nie musiałam pod koniec leków brać

@chloria @Magdallenka0897 @SylwiaMK trzeba tu na forum uważać w jaki wątek się wchodzi bo tylko przez was zgłodniałam :smiley: ale nabieram dzięki wam ochoty aby też właśnie urozmaicać sobie te śniadania już tylko bardziej na kolację jem kanapki z szynką czy serem na szybko :smiley::sweat_smile::rofl:

3 polubienia

Jajecznica z parówką, awokado z czarnuszką i cytryną, grzanka z serkiem kanapkowym i pomidorkiem :tomato::avocado::egg:
#śniadanie

4 polubienia

Woow, ale pięknie to wygląda mniam :drooling_face: smacznego :speak_no_evil:

2 polubienia

Jej ale u ciebie to smacznie wygląda :blush: tylko jakoś ja nie mogę nigdy takiej ilości avokado zjeść nie wiem czemu nie wchodzi mi

1 polubienie

Ja lubię jeść na kanapce pod wędlina i bardzo smaczne jest :smiling_face_with_three_hearts: i zawsze tyle tego kładę , że podobna ilość jak na tym talerzyku :slight_smile:

2 polubienia

@Mama.kacperka mojej teściowej awokado przypomina smakiem krem nivea :sweat_smile:

@Magdallenka0897 ja uwielbiam z jajecznicą jeść, posypane czarnuszką, posolone i skropione dużą ilością soku z cytryny :lemon:

1 polubienie

Ja często jem awokado na podsmażonym chlebie - robię z awokado taką papkę z sokiem z cytryny, daje trochę soli i na to plasterki rzodkiewki. Lubie też z bajglem, wędzonym łososiem , serkiem philadelfia i sałata

1 polubienie

Hmmm ciekawe jak smakuje krem nivea :rofl::sweat_smile:

1 polubienie