Anemia w ciąży niska ferrytyna , żelazo

Wygląda apetycznie, uwielbiam omlet :smiley:
@Mamuska357 u mnie to musi być świeży koper , czosnek , chrzan

1 polubienie

A to nawet nie wiedziałam , że są takie przyprawy ale faktycznie to nie będzie to samo. Ja jeszcze lubię dużo chrzanu, a często w tych zestawach jest marny kawałek.

1 polubienie

Oczywiście nie będzie to samo ale własne ogórki będą jak by nie patrzeć na przeczekanie :smile:

Ja lubię prosto z ogrodu od rodziców :face_with_hand_over_mouth:

1 polubienie

Oh takie najlepsze , super że masz taką możliwość . Takie ogóreczki to muszą już w ogóle wyjść pyszne .

1 polubienie

Dużo tego nie ma, ale jak są to wlansie takie najlepsze

Mmm uwielbiam też ten zapach ogórków :smiling_face: narobiłaś smaka :smiling_face_with_three_hearts::face_with_hand_over_mouth:

Już wczoraj otwarte i pychota :upside_down_face::face_with_hand_over_mouth::face_with_peeking_eye: takie małosolne…. Sezon na ogórki uznaje za otwarty

Dziewczyny, zestawy do kiszenia są w Aldi tzn cenowka była, ale zestawów brak :sweat_smile::joy::face_with_peeking_eye:
Jutro podjadę, może będą :sweat_smile:

Sie pewnie ludzie rzucili :face_with_hand_over_mouth:

Kilka dni i zjedzone :drooling_face::drooling_face:

U nas się już kończą ogorasy

Szczerze… to jeszcze nigdy nie kisiłam ogorkow a uwielbiam…. Może w tym roku sie uda :face_with_hand_over_mouth:

U nas były w biedronce :smiley: Ale muszę jakiś słój kupić i ogórki w promocji były w biedronce

@Efektdomi
Kiszone uwielbiam, ale w sezonie letnim wygrywają małosolne :sweat_smile::smile::smiling_face_with_three_hearts:

@Magdallenka0897
Ja cały sprzęt mam - tylko ogórków i zestawu do kuszenia brak :sweat_smile::joy::joy:

2 polubienia

Poniedziałkowe śniadanie :sunny::cherry_blossom:
Jajecznica na pomidorach, bajgel z serkiem kanapkowym i rzodkiewka + papryka i dużo szczypiorku :herb::hot_pepper::tomato:

1 polubienie

To ja przyjadę do ciebie z ogórkami i zestawem :sweat_smile::see_no_evil: mniaaam uwielbiam szczypiorek :heart_eyes: kupiłam awokado z lidla to pakowane i też było brzydkie , jedno zjadłam a reszta w kosz

1 polubienie

Ale wiosenne śniadanko :face_with_hand_over_mouth:

to ja zawsze kisiłam a takim garnku glinianym ale teraz przy małym to nie możliwe bo on wszystko dotyka i bierze więc właśnie wyciągnęłam ten słój i tam robię i odkładam tak by mały nie zobaczył :upside_down_face:

1 polubienie

@Magdallenka0897
O nie :face_with_peeking_eye: U mnie jak się zdarza brzydkie, to max 1 szt :smiling_face_with_tear:

@Mamuska357
I moich rodziców jest taki gliniany i zawsze tata tam kisi :cucumber:

No właśnie ja się nauczyłam od taty bo on w takim kisił :crazy_face:

1 polubienie