Też miałam awersję do owsianki w ciąży.
@Mamuska357 a jaki pasztet? Ja w dzieci stwie uwielbialam, właśnie z pomidorem ![]()
Ja zamrażam cały koper takie gałęzie i potem biorę tyle ile potrzebuje a chrzan obieram i krojenia kawałki o też do woreczka. Polecam. Super sprawa i masz zestaw przed pojawieniem się tego w sezonie ![]()
Akurat mąż kupił firmową pasztetowa w szubrycie ![]()
Jak będę kiedyś na południu Polski to koniecznie muszę odwiedzić te delikatesy ![]()
Ja niestety bylam caly czas na tabletkach zarowno z zelazem jak i witamina B12 ![]()
A mało solne swoje ogórki to uwielbiam aż ślinka cieknie ![]()
@Mamuska357
O rany - będzie jedzone! 🩷🫣
Super! Ja pisałam do mojego bazarku, ale mają tylko koper do ogórków ![]()
O ja cię ale narobiłaś smaka
Ciekawe jakie wyjdą bo do tej pory robiłam w glinianym garnku a teraz w słoiku zakręcanym ![]()
Mniaaam! A ja w ciąży mam mega ochotę na ogórki ![]()
![]()
no teraz nie wytrzymam ![]()
![]()
![]()
@Mama.kacperka ja też bardzo uwielbiam ![]()
Niooo już nie mogę się doczekać aż zjem
O jeju
i ja bym teraz zjadla . Haha w ogole nie wiem czy zauwazylyscie , ale ostatanio duzo jedzenia sie na forum pojawia . I ja juz przez was sama nie wiem na co mam ochote
bo zjadlabym wszytsko co wstawiacie , albo co polecacie ![]()
Też będę musiała zrobić ![]()
Taaaak ja zauważyłam że jest trochę tych tematów z jedzeniem w różnych wątkach
A najgorsze , że Ja nie mogę tyle jeść a ciągle bym zjadła wszystko o czym piszecie ![]()
Oooo dawno nie jadłam omleta ……mmmm wygląda apetycznie
Mniam ale mam ochotę, no gdybym miała ten zestaw do kiszenia też już bym zrobiła. Pytałam wczoraj w warzywniaku to jeszcze nie mają. Ale pojadę w sobotę na rynek może tam będzie i nastawię też.
Są też przyprawy do kiszenia i mój tata i siostra używają ale pewnie to nie to samo co świeży koper i czosnek