Anemia w ciąży niska ferrytyna , żelazo

Ehhh ja mialam ochote na słodycz i zjadłam czekolade a że już przerwałam swój post to zjadłam jeszcze chipsy :roll_eyes::roll_eyes::roll_eyes:

1 polubienie

@Efektdomi @SylwiaMK u was też jedzonko wygląda bardzo apetycznie :heart_eyes: ja wiele razy chce wstawić jakieś zdjęcie ale u mnie to nigdy nie wychodzi tak ładnie jak u @chloria

2 polubienia

Mmmm wygląda mega smakowicie i pożywnie. Zdrowy obiadek.

@SylwiaMK to bataty i rybka? Jaka rybkę miałaś? Ja dziś nie miałam czasu gotować i kupiłam kawałek pizzy :rofl:

Puree z batata, łosos w marynacie Teriyaki, pieczone marchewki i szparagi z parmezanem :slight_smile:
U nas pizza była w 2 dni temu z żabki

To ja kupiłam w Awiteksie :rofl: a potem byłam u kosmetyczki to po drodze kupiłam sobie obwarzanka :star_struck: No wygląda apetycznie. Ja ostatnio polubiłam bardzo bataty

Ja uwielbiam puree ale z brokuła :speak_no_evil::see_no_evil: i też zrobiłam dzisiaj z rybką

2 polubienia

Nie jadlam takiego :face_with_hand_over_mouth: ja bardzo lubie brokuły na parze zrobione i kalafiora :smiling_face_with_three_hearts:

Ooo to ja też uwielbiam i jeszcze mizeria :smiley:

1 polubienie

Ja się bardzo polubiłam ze szparagami :drooling_face: o i bataty jako frytki z piekarnika też przepyszne :face_holding_back_tears:

Taaaak szparagi tez! Caly rok czekam az znowu pojawia sie na chwile w sklepie :face_with_hand_over_mouth:

Jestem fanką tylko tych zielonych , białe podobno dużo lepsze i warto je kupować jak się tylko pojawią w sklepie ale jakoś mi nie podchodzą :frowning:

Ja też ostatnio polubiłam szparagi i właśnie odkąd zaczęliśmy RD to polubiłam bataty :rofl: a synek nie więc komuś się przydało RD :upside_down_face::innocent:
Kalafiora i brokuła bardzo lubię ale z bułką tartą na masełku. A do brokuła dodaje jeszcze do bułki tertej czosneczek

To też jest pyszne , tylko ja nie trawię bułki tartej :joy::joy: samo masełko o i czosnek nie pomyślałam

1 polubienie

Mi jakoś w tym roku nie podeszły :see_no_evil:

Czemu? A w tamtym roku zajadalas i nagle w tym nie za bardzo?

Taak, w tym zjadłam to i brzuch bolał i nie smakowało :see_no_evil:

1 polubienie

A nieee :frowning: ja uwielbiam jak na razie i pdpukac nic mi po nich nie jest :muscle:t2: uwielbiam sosik ze szparagami

1 polubienie

Mi z kolei w tym roku podeszły a kiedyś nie :smiling_face:

Ja ostatnio robiłam pierwszy raz makaron ze szparagami :heart_eyes: mega szybki a jaki smaczny

apetyczne te jedzonka sobie robicie :smiley: a ja tak tylko tu przypomnę, że już sezon na ogórki małosolne się rozpoczął! :hugs: :heart_eyes:
Już nie mogłam się doczekać :face_with_hand_over_mouth: