Anemia w ciąży niska ferrytyna , żelazo

To super, mam nadzieję że się nie zawiodę :grin:

Ja w ogóle bardzo lubię ten sprzęt.
Dużo na nim robię. Mam nawet nakładkę na lassagne

A ja widzę kolejny gadżet , którego nie będę miała gdzie schować albo będę go używać kilka razy a potem będzie leżeć :sweat_smile::see_no_evil:

1 polubienie

I później ląduje do „szafki wstydu” w kuchni :face_with_hand_over_mouth:

1 polubienie

Ale myślę że fajny ten gadżet , nieraz z lyzki mi nakapie ciasta a tu jest szansa że będzie wkoło czyściej :wink::blush:

Ja nie uważam , że nie jest fajny tylko , że zrobię raz -dwa razy i będzie leżało :face_with_hand_over_mouth::see_no_evil:

Też jestem tego zdania :stuck_out_tongue:

Ja jednak zrobiłam naleśniki , chciałam pankejki ale nie wiedziałam czy mi wyjdą to zrobiłam coś co wiem , że wyjdzie a smaka mi tu narobiliście :smiley:

Ja dziś robiłam pancake ale bananowe bo miałam sporo bananów i nie miałam pomysłu co z nich zrobić

Ooo to też dobry pomysł :blush: też będę musiała zrobić

Ja ostatnio robiłam naleśniki bananowe…. A teraz się szykuję zrobić chlebek bananowy

Co tam u ciebie ? Jak śniadanka ?

1 polubienie

Mnie ostatnio też wyszła anemia, za niskie żelazo… dostałam od ginekolog takie fiolki do picia codziennie.

Jeśli nie masz pomysłu na banana świetny jest omlet :drooling_face: 1 banan taki dojrzały , 1 jajko i 100 g sera białego i troszkę proszku do pieczenia nie trzeba niczym dosładzać bo już jest słodkie dzięki bananowi , tylko wszytko fajnie zblendowac na patelnię z odrobiną masła i wychodzi taki dobry :drooling_face: i na długo jest się po nim pełnym jeszcze z owockami i jakimś kremem ! Mniam !

1 polubienie

To można zrobić taki dla bobasa (ja też się nimi zajadam) 1 banan, 1 jajko, 2 łyżki mąki owsianej albo orkiszowej :smiling_face:

2 polubienia

Chwale sie moja salatka :sweat_smile:
Ps. Chcialam byc jak @chloria ale nie mam tej smykalki do ukladania na talerzu obrazu :sweat_smile:

3 polubienia

Uuuu jaki to sosik ? Boczus kurczak i coś jeszcze tam masz :drooling_face:

Zeobiłam soski ala cezar, jogurt naturalny, majonezik :face_with_hand_over_mouth: czosnek, parmezan i przyprawy. Salata, kurczaczek grilowany w air fryerze, ogorek, pomidor :tomato:

2 polubienia

A u mnie było tak na obiad

Ale też nie umiem w ładne podanie, chciałam ładniej ale nie wyszło :joy: a teraz z racji tego że cieszę się że schudłam (a nic nie robiłam) to robię pizze :joy:

2 polubienia

Też wygląda apetycznie :drooling_face::drooling_face: