Anemia w ciąży niska ferrytyna , żelazo

Na jakiej patelni robicie takie równe panienki ? Ja ostatnio robiłam pierwszy raz i coś mi one nie wychodziły za ciekawe

1 polubienie

Ja mam taki garnuszek o średnicy 16 cm i w nim robię …… nie jest to typowa patelnia

1 polubienie

I chyba ja w końcu zrobię ! :smiley: bo narobiłaś mi ochoty :d

A masz jakąś specjalną patelnię do pankejek ? Bo mi ostatnio nie wychodziło

1 polubienie

Nie, mam specjalną do naleśników ale za duża ma średnicę

Właśnie narobiłaś ochoty znowu xd

Muszę też spróbować zrobić :smiley:

Dziś u mnie na poprawę dnia wlecą gofry :rofl:

1 polubienie

Tylko ochoty robicie :grinning::face_with_hand_over_mouth:

:star_struck::rofl::face_with_peeking_eye: o ja nie mądra….

Ja jutro robię gofry , syn dziś tyle o nich mówił aż sama nabrałam ochoty :face_with_hand_over_mouth:

O wow! Jak estetycznie się prezentują :white_heart: z jakiego przepisu robisz?

Ja robię na zwykłej, myślę, że dużo też zależy od masy - jak jest bardziej lejąca to te placuszki będą mniej zbite :grinning: ale ostatnio kupiłam taki dozownik w Sinsay, nie jest to niezbędne ale gadżet spoko :

1 polubienie

Ja korzystam z tego przepisu i są mega smaczne

1 polubienie

Miałam wczoraj na śniadanko :grin:

Gofry też mam w planach bo muszę wypróbować mojego optigrilla i nakładki do gofrów. :heart:

1 polubienie

Szanuje… ale jak widzę ten pojemnik to widze kolejne naczynie do mycia :sweat_smile:

@Mamuska357 ooo dziekuje! Przetestuje

1 polubienie

O tym samym pomyślałam, że kolejne naczynie do mycia :joy: ale na pewno sprawdzi się przy wspólnym gotowaniu z maluszkiem - wtedy będzie tylko pojemnik do mycia a nie cała kuchnia :joy:

Ja to widzę gadżet ale mój mąż by widział pojemnik do mycia i zbędny bibelot w kuchni co miejsce zajmuje.

Moja siostra jak była mniejsza (jakoś w klasach 1-3) to z takiego pojemnika korzystała przy robieniu pancake, przynajmniej nie była cała kuchnia brudna przy nalewaniu :joy:

Ja też mam optigrilla z tą nakładką i góry wychodzą przepyszne :face_with_peeking_eye::muscle:

1 polubienie