Animator zabaw podczas pierwszej Komunii Świętej

My Planujemy na działce posadzić sobie kilka choinek, by były na kolejne lata :) Zawsze mamy żywą, ale nigdy w doniczce. Jakoś sztuczna do mnie nie przemawia :) 

U nas od jakiegoś czasu przyjęły się komunie w knajpie ale tam jest tyle atrakcji, że dzieci same ze sobą się pobawią 

To super pomysł 

U nas zawsze była sztuczna, ale w nowym domu mi się marzy taka żywa, tyle że tych robali się boję;/ 

My posadziliśmy dwie choinki w ogrodzie i do domu kupujemy żywą ale ciętą ;) chociaż może dobry pomysł kupić w.doniczce i posadzić ;)

my mamy też sprawdzone miejsce gdzie kupujemy choinki, ale mamy zawsze ciętą 

Syn wczoraj dopytywał się kiedy będziemy ubierać choinkę;) 

Ciekawe jakie ceny będą w tym  roku tych choinek:P

ja pamiętam, że w tamtym roku chyba 20zł płaciliśmy, więc w tym roku podejrzewam, żę będzie o wiele drożej 

Ja teraz byłam w Leroy i mają takie ładne kwiatki ala choinka, nie wiem jak to się nazywa, ale bardzo mi się podoba, jedyny minus to cena niestety;/

W Leroy są piękne ozdoby świąteczne ale niestety ceny są dość wysokie.. tylko ,bze takie ozdoby są na dłużej;)

Mi się podobają takie delikatne ozdobione choinki czy nie tylko światełka i na przykład dwa rodzaje bombek. Bez żadnych łańcuchów kokard korali

Oj tak łańcuchy kokardy to przesada

Raczej wszystko zależy od rodziców. Komunia zawsze kojarzyła mi się z czymś subtelnym.  Nie słyszałam jeszcze o animatorach na przyjęciu komunijnym. 

Moja córka miała w tym roku panią animatorkę , ale na urodzinach ;) i to fajna sprawa.  Dzieci zadowolone a rodzice mogą odpocząć ;)