Aparat fotograficzny dla dzieci

Moj mąż twierdzi ze moje dziecko się nie będzie nudziło ze mną jako nauczyciel pewnie będę z nim przygotowywac zajęcia do pracy z maluchami 😂

Nati myslę, że tak będzie :D 

Mazia a ja się boję ze będzie miało dosyć ciągłych zabaw i eksperymentów 😂,

Nati ale to dobrze,ja nie lubię się tak bawić,ale dla mnie to za dużo wysiłku haha wolę kolorowanki, coś rysować nawet gotować razem choć jest potem suf. Kombinowania zabaw jakoś nie lubię, ale wiem,że to fajna rozrywka dla malucha 

Szczerze to nie wiem jak zdjęcia wyglądają na komputerze, nie pytałam później. Ale te zdjęcia nie były jakoś mega jakościowo jak na jakimś super aparacie, jak za taką cenę to tylko do super zabawy. ;)

Mazia to trzeba mieć już we krwi mi też na początku było ciężko jak zaczynałam prace z dziećmi mowie sobie tyle przygotowywan a teraz jak coś robię to się ciesze bo wiem ze oni się cieszą ☺

Może warto kupić używany aparat. Czasem uda się trafić na coś naprawdę fajnego w dobrej cenie. Jeżeli nowy to może lepiej nie kupować takiego z wieloma bajerami bo może zniechęcić dziecko. Chyba , że faktycznie ma zdolności i to da jeszcze więcej frajdy. Bardzo podobają się te insta , można pstryknąć i od razu jest zdjęcie 

Właśnie może warto pomyśleć o używanym 

Ja mam taki typowo dla dziecka z allieexpres ale to nie są jakieś siper jakości zdjęcia , jednak nie martwię się bo jak młody zgubi to niw bedzie płaczu �

Nie wiedziałam nawet, że na Ali można znaleźć takie aparaty. Fajne, bo nie drogie, więc jak dziecko zepsuje to nie będzie dużej straty.

Czasem te produkty z Ali są fajnej jakości i właśnie nie szkoda;D

dawno stamtąd nie zamawiałam..

Ja znowu ostatnio czasem coś zamówię z Ali, albo z Temu. 

To zależy na co się trafi my dostaliśmy zabawkę z Ali gdzie ciotka zamówiła i powiedziała że to z Ali ale chciała zobaczyć jaka jest jakość i powiem wam że jest nie do zniszczenia. To taki mały samochód który odpala, gra itp co prawda jeden przycisk nie działa ale po tylu upadkach to w ogóle powinien się rozpaść a jemu nic

Karoliga czasami te z Ali więcej wytrzymają niż z polskiego rynku. 

Z Ali żadnych zabawek nie zamawiałam. Ale rzecz jeśli z Ali uda znaleźć się ,co jest przydatne to z racji ceny nie szkoda jak się zużyje 

Z Ali już  nie zamawiałam wieki...

ja z Ali zamawiałam kilka drobiazgów rok temu ale nigdy zabawek dzieciom . Może faktycznie są wytrzymale

Ja mam właśnie taki z Ali express aparacik No i córka nawet zainteresowana

XYZ biorąc pod uwagę, że zaintersowanie też nie jest na wieki to nie szkoda:D