mi przydała sie w pierwszej i obecnie drugiej ciązy aplikacja z samsung połaczona z zegarkiem. Mama dostep do ilosci kroków, tetna i moge ewentualnie zmierzyc cisnienie, dodatkowo w pierwszej ciazy liczyłam kalorie tak zeby nie jesc za troje tylko rozsadnie.
I co jak ? Spodobało się ? Jest coś ciekawego?
Ja wrzuciłam wagę żeby zobaczyć te siatki centylowe czy coś takiego ale ja tego nie rozumiem:D muszę to rozkminić i poczytać jak to rozumieć
Preglife i Ciążą Plus obie bardzo intuicyjne ![]()
Preglife mi się bardziej spodobała ![]()
Ciąża plus i ciąża (tam były super kalendarze
)
Dla mnie najlepsza aplikacja była i jest PREGLIFE. Podczas ciąży była super, a teraz wpisuje sobie wymiary i wagę bombelka - wymiary są naniesione od razu na siatki centylowe ![]()
![]()
Pytanie odemnie do osób które miały jakieś aplikacje, po co? W sensie w czym wam to pomagało? Ja jedynie używałam flo do nadzorowania tygodni
To ja miałam ciąża+ właśnie do tego samego powodu i na wizytach gdy położna pytała który tydzień sobie zerkałam
plus jeszcze robiłam w poniedziałki co tygodniowy update jakiej wielkości jest nasza dzidzia!
Właśnie sobie przypomniałam że również pobrałam ciąża+ użyłam raz i zapomniałam ![]()
![]()
Może jeszcze kiedyś użyjesz ! Ja tylko tej używałam