Aplikacje przydatne w ciąży

Drogie mamy, jakie aplikacje na telefon przydały się Wam w czasie ciąży? :heart:

Ja używałam Preglife :wink: dużo przydatnych funkcji

1 polubienie

Ja również używałam tej aplikacji :wink:

1 polubienie

Ja również korzystałam z tej aplikacji. W sumie to nie była mi potrzebna, ale byłam ciekawa jakim owocem/warzywem dzisiaj jest moje dziecko :rofl::rofl:tylko po to ja ściągnęłam :rofl:

1 polubienie

Ja nie korzystałam z żadnej. Dowiedziałam się o aplikacjach po porodzie :face_with_peeking_eye:

1 polubienie

Ja korzystałam z aplikacji ciąża +

Ja korzystałam z flo ale to bardziej do śledzenia tygodnia ciąży i odliczaniu do porodu :smiling_face:

To tak jak ja :slight_smile: w sumie tylko w tym celu

Wybierałam sporo różnych aplikacji , ściągałam je. Starałam się z nich korzystać i tyle z tego :wink: zapominałam do nich zajrzeć i nawet szkoda mi było czasu. Jak miałam jakiś problem to wchodziłam tutaj na forum

1 polubienie

Ja korzystalam z aplikacji Moja Ciąża z eDziecko – fajnie pokazuje tydzien po tygodniu co sie dzieje, sa tez przypomnienia i wskazowki… krotkie informacje co sie dzieje z dzieckiem i ze mna, super motywacja :blush: Korzystalam tez z apki do liczenia ruchow i skurczy pod koniec, bardzo pomocne. No i zwykly notatnik w telefonie – zapisywalam pytania do lekarza i wszystkie objawy, zeby nic mi nie umknelo… a i po porodzie korzystalam z aplikacji do liczenia ile razy byl karmiony jak dlugo pil, ile spal ile bylo wymian pieluszek… mielismy problemy przez kilka pirwszych dni.w szpitalu, wiec na czas.szpitala.bardzo sie przydala…

1 polubienie

Mi wystarczył tylko kalendarz w telefonie :grin::grin:
W nim zapisywałam terminy lekarzy

3 polubienia

Poza wspomnianym juz preglife, to Spotify :nerd_face: w ciazy do sluchania roznych podcastow, zeby sie doedukowac, a po ciazy corka uwoelbiala kolysanki Turnała.

Ja korzystałam z HiMommy! żeby śledzić tygodnie bo nigdy nie pamiętałam który to już😅 No i oczywiście do śledzenia ciekawostek i sprawdzania jakim owocem jest mój bobas😂

Ja korzystam z mój kalendarzyk, tam zaznaczyłam opcje że jestem w ciąży.

1 polubienie

Ja kiedyś też z tego korzystałam, to potem mi za coś pobierało pieniądze co miesiąc i nie mogłam tego usunąć

1 polubienie

Ja korzystam z Ciąża+. W pierwszej ciąży co tydzień wstawałam skoro świt, żeby przeczytać aktualizacje tygodnia o rozwoju dziecka. Teraz sprawdzam tylko jakim owocem jest już mój maluch i upewniam się ile trwa ciąża :smile:

1 polubienie

Ja używam preglife i ciąża + i jestem zadowolona :smiling_face:

1 polubienie

@Magdallenka0897 to mi nic nie pobiera póki co, korzystam z tej wersji darmowej

To ja nie wiem dlaczego u mnie pobierało, będę musiała jeszcze raz pobrać

1 polubienie

Dobrze się sprawdziła do tych zadań?

1 polubienie