Drogie mamy, jakie aplikacje na telefon przydały się Wam w czasie ciąży? ![]()
Ja używałam Preglife
dużo przydatnych funkcji
Ja również używałam tej aplikacji ![]()
Ja również korzystałam z tej aplikacji. W sumie to nie była mi potrzebna, ale byłam ciekawa jakim owocem/warzywem dzisiaj jest moje dziecko ![]()
tylko po to ja ściągnęłam ![]()
Ja nie korzystałam z żadnej. Dowiedziałam się o aplikacjach po porodzie ![]()
Ja korzystałam z aplikacji ciąża +
Ja korzystałam z flo ale to bardziej do śledzenia tygodnia ciąży i odliczaniu do porodu ![]()
To tak jak ja
w sumie tylko w tym celu
Wybierałam sporo różnych aplikacji , ściągałam je. Starałam się z nich korzystać i tyle z tego
zapominałam do nich zajrzeć i nawet szkoda mi było czasu. Jak miałam jakiś problem to wchodziłam tutaj na forum
Ja korzystalam z aplikacji Moja Ciąża z eDziecko – fajnie pokazuje tydzien po tygodniu co sie dzieje, sa tez przypomnienia i wskazowki… krotkie informacje co sie dzieje z dzieckiem i ze mna, super motywacja
Korzystalam tez z apki do liczenia ruchow i skurczy pod koniec, bardzo pomocne. No i zwykly notatnik w telefonie – zapisywalam pytania do lekarza i wszystkie objawy, zeby nic mi nie umknelo… a i po porodzie korzystalam z aplikacji do liczenia ile razy byl karmiony jak dlugo pil, ile spal ile bylo wymian pieluszek… mielismy problemy przez kilka pirwszych dni.w szpitalu, wiec na czas.szpitala.bardzo sie przydala…
Mi wystarczył tylko kalendarz w telefonie ![]()
![]()
W nim zapisywałam terminy lekarzy
Poza wspomnianym juz preglife, to Spotify
w ciazy do sluchania roznych podcastow, zeby sie doedukowac, a po ciazy corka uwoelbiala kolysanki Turnała.
Ja korzystałam z HiMommy! żeby śledzić tygodnie bo nigdy nie pamiętałam który to już😅 No i oczywiście do śledzenia ciekawostek i sprawdzania jakim owocem jest mój bobas😂
Ja korzystam z mój kalendarzyk, tam zaznaczyłam opcje że jestem w ciąży.
Ja kiedyś też z tego korzystałam, to potem mi za coś pobierało pieniądze co miesiąc i nie mogłam tego usunąć
Ja korzystam z Ciąża+. W pierwszej ciąży co tydzień wstawałam skoro świt, żeby przeczytać aktualizacje tygodnia o rozwoju dziecka. Teraz sprawdzam tylko jakim owocem jest już mój maluch i upewniam się ile trwa ciąża ![]()
Ja używam preglife i ciąża + i jestem zadowolona ![]()
@Magdallenka0897 to mi nic nie pobiera póki co, korzystam z tej wersji darmowej
To ja nie wiem dlaczego u mnie pobierało, będę musiała jeszcze raz pobrać
Dobrze się sprawdziła do tych zadań?