Szybko ten czas zleci a w szpitalu tez niedaja dlugo pokezec na patologi zwlaszcza jak juz ciaza donoszona;) chociaz maz bedzie spokojniejszy;) ze nie zlapie cie w domu szybka akcja porodowa;)
Jeszcze kilka dni i będą wywoływać jeżeli sama nie zaczniesz rodzic ;) Oj te czekanie jest najgorsze :>
Karolinko powodzenia! Trzymamy kciuki za Ciebie i Dzidziusia :)
Już bliżej niż dalej. Zleci szybko . Ja dobrze wspominam wywoływany poród . Życzę żeby wszytko szło jak splatks
U mnie niestety nie idzie tak szybko. Jestem po baloniku i po jednej kroplówce z oksytocyny. I ciszaaaa.
Jutro ma być dzień przerwy i jak się nic nie będzie działo to w sobotę znowu oksy.
Trzymamy kciuki :) nowy tydzień, nowe nadzieje :) Wydaje mi się, że to już tuż tuż
Ja mam jedną aplikację - Momly. Fajnie jest w niej rozpisane co dzieje się tydzień po tygodniu u maluszka i u mnie. Jest też sporo artykułów związanych z pielęgnacja noworodka.
Miałam aplikacje w ciąży: ciaża+, po narodzinach: dziecko+. Osobiście polecam.
Ja w poprzedniej i teraz Preglife
Nie korzystałam z żadnej
Zdecydowanie Preglifee😉
Ja mam Preglife i ciąża +
W ciąży miałam PregLife i aktualnie też z niej korzystam, bo po porodzie można dodać dziecko i też jest opisywany rozwój miesiąc po miesiącu. Dodatkowo położna poleciła aplikacje Child Growth do zapisywania i monitorowania wagi na siatce centylowej
Ja też używałam preglife
Ooo taka aplikacja też na pewno będzie przydatna jak dzieci się urodzi
Hmm chyba żadna mi się nie przydała
Ja miałam aplikację PregnaNavigator