Aplikacje

Szybko ten czas zleci a w szpitalu tez niedaja dlugo pokezec na patologi zwlaszcza jak juz ciaza donoszona;) chociaz maz bedzie spokojniejszy;) ze nie zlapie cie w domu szybka akcja porodowa;)

Jeszcze kilka dni i będą wywoływać jeżeli sama nie zaczniesz rodzic ;) Oj te czekanie jest najgorsze :>

Karolinko powodzenia! Trzymamy kciuki za Ciebie i Dzidziusia :) 

Już bliżej niż dalej. Zleci szybko . Ja dobrze wspominam wywoływany poród . Życzę żeby wszytko szło jak splatks 

U mnie niestety nie idzie tak szybko. Jestem po baloniku i po jednej kroplówce z oksytocyny. I ciszaaaa.

Jutro ma być dzień przerwy i jak się nic nie będzie działo to w sobotę znowu oksy.

Trzymamy kciuki :) nowy tydzień, nowe nadzieje :) Wydaje mi się, że to już tuż tuż 

Ja mam jedną aplikację - Momly. Fajnie jest w niej rozpisane co dzieje się tydzień po tygodniu u maluszka i u mnie. Jest też sporo artykułów związanych z pielęgnacja noworodka. 

Miałam aplikacje w ciąży: ciaża+, po narodzinach: dziecko+. Osobiście polecam.

Ja w poprzedniej i teraz Preglife

Nie korzystałam z żadnej 

Zdecydowanie Preglifee😉

Ja mam Preglife i ciąża +

W ciąży miałam PregLife i aktualnie też z niej korzystam, bo po porodzie można dodać dziecko i też jest opisywany rozwój miesiąc po miesiącu. Dodatkowo położna poleciła aplikacje Child Growth do zapisywania i monitorowania wagi na siatce centylowej

Ja też używałam preglife

Ooo taka aplikacja też na pewno będzie przydatna jak dzieci się urodzi :wink:

Hmm chyba żadna mi się nie przydała

Ja miałam aplikację PregnaNavigator