Aplikacje

oj tak zapach cudny 

:)

Polecam aplikację "HiMommy!". codzienna dawka informacji na temat tego, co dzieje się z maluszkiem w brzuchu mamy. Dużo ciekawostek o życiu płodowym i rozwoju dziecka. Po porodzie otrzymujemy dużo wskazówek i rad odnośnie skoków rozwojowych, ząbkowania, etapów rozwoju itp. Bardzo polecam :)

O chyba sprawdzę sibie ta aplikacje bo nie słyszałam o niej 

bedąc w ciazy zwłaszcza z pierwszym dzieckiem to takie nowinki sie mega przydają;) ja miałam też aplikacje na telefonie teraz już nie pamietam nazwy ale też wszystko tan notowałam wage ciśnienie;) spogladałam co chwila na różńe rady i podpowiedzi;)

Moja pierwsza coaza rozwijała się książkowo to byłam spokojna przeglądając aplikacje i parametry  ;) można wtedy spać spokojnie ;)

Fajne rozwiązanie takie aplikacje tydzień po tygodniu można czytać co zmienia się w Naszym ciele i co się kształtuje u bobaska ☺️

Ja do trzeciej też mam ściągniętą jakąś darmową. Fajnie tak poczytać co w danym tygodni kształtuje się u dziecka :) 

Też sobie tak co tydzień czytam jak aplikacja się przypomina, że rozpoczyna się kolejny tc.

Dokładnie :) mam tam tez mozliwosc kontroli mojej wagi ale zazwyczaj zapominam zapisać :D 

Ja długo miałam tylko 7kg na plusie. Jak ruszyło dalej wolałam przestać się nad ta wagą rozwodzić :P 

oj tygodnie później bardzo szybko lecą 

Będę się nad wagą zastanawiać dopiero po połogu i wizycie kontrolnej u ginekologa. Na razie najważniejsze, żeby urodzić bez zbędnych komplikacji i ten połóg w miarę lekko przejść. 

Ja w pierwszych tygodniach przez mdłości miałam wagę na jednym poziomie :) teraz już apetyt więzy to i rośniemy szybciej :) 

W czasie ciąży na wagę za bardzo nie mamy wpływu;) co do porodu to trzeba być dobrej myśli;)

Nie mamy ale też myślę, że nieco trzeba kontrolować :) 

Wszystko zależy od wagi początkowej. Im szczuplejszym się jest tym więcej można przytyć. Jeść zdrowo a bd okej.

Ja teraz na końcówce to nawet schudłam prawie 2kg w stosunku do wagi sprzed 2 tygodni. Chyba już stres robi swoje.. 

Karolka zaraz wiecej wagi ci spadnie;) 

Anisss oby 😁

Tylko niech mi już coś zaczną robić w tym szpitalu żebym nie leżała tylko dla leżenia i czekania.