na azs dobry na skore jest balsam po kapieli emolium i emolsja do kapieli Mamoadama spróbuj czy działą na twopim synku
Moja córka na szczeście nie miała tego i mam nadzieje że już tego nie będzie miała.
Mój synek miał tylko na początku takie zapalenie, byłam przerażona. Trwało to około dwóch tygodni. Potem samo przeszło i spokój.
Mój synek ma strasznie przesuszoną skórę i już w drugim tygodniu życia skóra zaczęła pękać i się łuszczyć. Mi położna też kazała w krochmalu kąpać ale nie pomogło, dopiero jak się przyłożyliśmy do emolientów - kąpiel i dwa razy dziennie smarowanie to pomogło. Może mamoAdama też powinnaś z emolientami się zaprzyjaźnić.
Mój starszy syn miał w szpitalu stwierdzone jak miał 5 miesięcy atopowe zapalenie skóry, ciekawa jestem czy można to jakoś leczyć gdy ma w tym momencie 5 lat i nasiliło się to?
Pola na szczęście nie ma z tym problemow…
u nas na szczęście wszystko jest ok
moja tez ma problemy ze skora bo ma skaze bialkowa i sie jej w niektorych miejscach zajady robia
moj tez nie ma zadnych problemow ale uzywamy emolium emulsje do kapieli jest rewelacyjna
my nie mieliśmy problemu z atopowym zapalenie skóry
u nas tylko liszajki jakies na buzce sie pojawily czerwonawe
mysle ze gdybys zaczela kapac swojego skarba w tej emulsji to te liszajki by zeszly
my równiez nie miałyśmy problemu z atopowym zapaleniem skóry
jak bylam mala to mialam azs i objawy byly u mnie straszne
widziałam kiedyś atopowe zapalenie skóry w powiedzmy małym stopniu zaawansowane to jeszcze jakoś wyglądało ale w większym stopniu wygląda to strasznie. mówi się ,ze dzieci nieraz wyrastają z tego ale moja znajoma ma dziecko już 7 letnie i jest nadal nie wesoło
podobno aż mogą puchnąć łokcie, mówiła mi o tym znajoma a jej dziecko ma atopowe zapalenie skóry
mleko w dalszym ciagu jest refundowane!!! moja chrzesnica je ije to wiem bo na poczatku tamtego tyg jej wykupywalam
my rowniez nie mielismy na szczescie z tym problemu
Bardzo dobre sa emulsje i kremki natluszczajace
ja czytalam ze emalienty sa dobre podczas kapieli