Atrakcje do drewnianego domku

ja to w lidlu to online poluję na wyprzedaże 

No w Sinsay wqlanei od jakiegoś czasu jest masa super zabawek i nawet do oferty coraz więcej drewnianych wprowadzają

musze tam zajrzeć jak będę miała chwilę 

Mi się mega podobają i na pewno na jakiś wyprzedażach zapoluję na zaś dla córki:)

z lidla mamy domek malibu i faktycznie dobry ale u mnie zabawki córka szanuje wiec jest jak nowy;) nie wiem jak by sie intensywniej bawiła jak by wyglądał;) bo kiedys przegladałam ofetry na olx to po jednym dziecku wyglądało jak po zabawie grupy przedszkolaków;) 

ale fakt zabawki jak i ubranka mają fajną jakość nawet czasami na vinted coś przeglądam ich firm bo ja nie zawsze coś upoluje na wyprzedaży w lidlu ale na vindet szybciej dostrzege;) 

z lidla to chyba większość rzeczy jest w super cenie i super jakości 

W temacie drewnianych rzeczy na ogród znalazlam dziś fajna piaskownice jak by ktoś szukal 

https://www.obi.pl/piaskownice/daszek-do-piaskownicy-tom-156x160-cm/p/6631378?wt_mc=gs.pla.Ogródiwypoczynek.Wypoczynekizabawa.Sprzętdozabawywogrodzie&wt_cc1=9324243747&wt_cc4=m&wt_cc9=97842713881&wt_mc=gs.pla.smart.ogrod_i_wypoczynek.&gbraid=0AAAAADk-hbEfLKuHfdU_koeqNrmAtjumX&gbraid=0AAAAADk-hbEfLKuHfdU_koeqNrmAtjumX&gclid=EAIaIQobChMIot-S1_bm9wIVFASiAx14IgI6EAQYByABEgIRSfD_BwE

moi synowie są w stanie niestety wiele rzeczy zniszczyć 

Nie widziałam w Sinsay jeszcze drewnianych zabawek , muszę bardziej się rozejrzeć chyba 

kasia super ta piaskownica jeszcze jak by ją odpamował;)

my z castoramy mamy domek drewniany i w sumie pod nim było by świetne miejsce na piasek;) ale przyznam ze jest tam tyle kwiatów nasadzone ze musiałabym znowu organizować dla nich miejsce;) ale znajac mnie to jak to mówią;) moje kwiatki zbyt długo korzenia nie trzymają w jednym miejscu;) 

Ja mam nadzieję, że taki domek drewniany i inne bajery dziadek zmontuje w wnusi:D bo ja lubię takie rzeczy:)

Mamaem takie domki są super. My nie mamy miejsca żeby gdzieś ho postawić. Jedynie na działce w ogródkach działkowych ale tam jest ryzyko że ukradną ;( 

Piaskownicę już dziadziuś wnuczkowi zrobił ;D 

W sinsay wprowadzają właśnie coraz więcej zabawek, ale nie wiem jakiej są jakości. 

Właśnie w Sinsay teraz pełno drewnianych zabawkę w przyzwoitej cenie. 

Te domki drewniane to myślę,że to jest marzenie każdego malucha. Ja o takim marzyłam,ale nie byłoby gdzie go dać haha 

Mąż chce takie dzieciom kupić na działkę ,ale nie wie czy nie ukradną 

nie wiem jak zabawki w sinsay bo nie kupowałam, ale kupiłam mate dla niemowlaka - taką dodatkową zeby u dziadków była, jeszcze jak syn był leżący i niestety mega sie rozczarowałam, śmierdziała tak jakby na magazynie luzem leżała z przemoczonymi kartonami. Podobnie było z dywanikime do pokoju starszego syna. Możliwe że akurat tak mi sie trafilo (zamawialam przez internet) ale zraziłam się bynajmniej do rzeczy z tej marki

Ewe nigdy mi się nie trafiło tak z tej marki, ale zazwyczaj kupuję stacjonarnie, więc może faktycznie gdzieś zalegało w magazynie... 

tak tez wlaśnie podejrzewam, ze to kwestia tych magazynów, to co wychodzi na sklep stacjonarny jest juz ogarniete 

ma ktoś z Was te zabawki jestem ciekawa opinii 

my w sinsay jedynie ciuszki, jeszcze dla niemowlaka w miarę fajne, ale dla dorosłych.. nie polecam

U nas jest akurat Sinsay który ma większość produktów na stanie więc można zobaczyć i przemyśleć zakup a także dotknąć żeby sprawdzić czy warto kupić są zabawki , pościele , akcesoria do domu i odzież oraz obuwie 

U nas sprawdza się huśtawka trapez przywieszona obok domku, taki kwiatuszek huśtawka. wiem, ze nie chcesz dublować kuchni ale może kuchnia błotna? miski, wiaderka.

co powiesz na basenik z kiślem w ciepłe dni?